Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karagöz: Parsak’ın nereden aday gösterileceğine Bahçeli karar verir

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı
Karagöz: Parsak’ın nereden aday gösterileceğine Bahçeli karar verir

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Karagöz’ün parti binasında düzenlediği haftalık basın toplantısında İl Sekreteri Beytullah Bostanlı ve Medyadan sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Kocacan’da hazır bulundu.
“KAOS VE KARGAŞA
BİTMİŞ OLUR”
Afyonkarahisar ve Türkiye gündemine dair açıklamalar yaparak konuşmasına başlayan İl Başkanı Karagöz, Türkiye’nin sıcak gündemi olan ‘Erken Seçim’ konusuna değindi. Türkiye’nin önünü açmak için böyle bir kararın alındığını ifade eden Karagöz, “Önceki gün itibariyle 24 Haziran 2018’de Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimi ilan edildi. Yine Devlet Bey Türkiye Cumhuriyetine olan saldırıların fazlalaştığını içerden ve dışarıdan müdahalenin arttığını görünce ülkenin önünü açmak üzere ülkeyi rahatlatmak üzere seçim ilan etmişti. 26 Ağustos uygun tarihtir. O tarihte seçim yapılması yerinde olur diye söylemiş ve Cumhurbaşkanı ile görüşmelerinde seçim günü belirlemişlerdir. 24 Haziran 2018 inşallah Türkiye Cumhuriyetine hayırlı neticelerle dönecek seçim olur. Böylece ülkenin önü açılmış ve kaos ve kargaşa bitmiş olur” dedi.
“DEVLET BEY TÜRKİYE’NİN ÖNÜNÜ AÇACAK BİR HAREKET YAPTI”
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Türkiye’nin önü açacak bir hareket sergilendiğini kaydeden Karagöz, “Devlet bey Türkiye’nin önünü açacak hareket yaptı. Türkiye’nin sürekli baskılar altında kaldığını görünce ülkemizi rahatlatmak için hamlesini yaptı. Milliyetçi Hareket Partisi ülkenin gündemini belirleyen bir parti. Ülkenin önünü açan bir parti. Dolayısıyla MHP’ye sempati çok aşırı derecede arttı. Bu aday belirleme sürecinde bizle görüşen çok fazla kişi var. Yani adaylık müracaatı için uğraşan çok arkadaşımız var. Bu sayı haddinden fazla olacak buna emin olun” ifadelerini kullandı.
“6 MİLLETVEKİLİNE DE TALİBİZ”
6 milletvekilinin 6’sına talip olduklarını söyleyen Karagöz, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin 7 Haziran seçimlerinde aldığı oyla şuada 2 milletvekili garanti. 7 Haziran tarihinde aldığımız oy oranı Milletvekili 5’iken 1 taneydi. Şuadan 6 sayısına çıktığında zaman MHP’nin milletvekili 6 oluyor. Biz 6 milletvekilinin 6’sınada talibiz. Vatandaşımız bize ne teveccüh ederse artık bu 3 olabilir, 4 olabilir, 5 olabilir ne kadar destek gelirse biz her zaman milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
“PARSAK’IN ADAYLIĞINA
BAHÇELİ KARAR VERİR”
Basın mensuplarının “Milletvekili Mehmet Parsak Ankara’dan milletvekili gösterilir mi?” sorunu da cevaplayan Başkan Karagöz konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı:
“Ona Genel Başkanımız Devlet Bahçeli karar verir. Milletvekilimiz Mehmet Parsak MHP’nin Afyon teşkilatının hem de tüm Afyonkarahisar’ın gururu oldu. Mükemmel çalışmalar yaptı. Ancak Devlet Bey, tarafından tüm komisyonlarda görev verilince günleri yoğun geçiyor. Bazen Afyonkarahisar’a şehit cenazelerine gelip hemen tekrar geri dönmek zorunda kalıyor. Çünkü görevi ağır. Seçilen Milletvekilinin Afyonkarahisar’da kalıp Afyonkarahisar’ın köylerini gezmek işi değil. Afyonkarahisar problemini Ankara’da çözmek için seçilen bir milletvekili. Genel başkanımız Afyonkarahisar’dan aday eder canla başla çalışır. Ankara’dan aday yapar, İstanbul’da olur onu ancak genel başkanımız bilir. Afyonkarahisar’dan olması bizi memnun eder.”
“KENT MERKEZİNDE
DİLENCİ SAYISI ÇOK FAZLA”
Afyonkarahisar şehir merkezinde genelde postane önünde veya iş yerleri ziyaret edilerek çeşitli yardımlar toplandığını belirten Karagöz, yardım toplayan kişilerin denetlenmesi gerektiğini kaydetti. Kent merkezinde dilenci sayısında oldukça fazla olduğundan bahseden Karagöz, “Valilikten izin aldık gibi laflarla esnafımız rahatsız edilmektedir. Bunlarında mutlaka denetlenmesi lazım. Gerçekten bunlar yardım toplama yetkisine sahip mi? Diye sorgulanması lazım. Zabıta bu konuda çalışmalarını arttırması lazım. Bizim esnafımızdan aldığımız bilgilere dilenci sayısının da çok fazla arttığı yerli yabancı insanların sürekli para istediği belirtiliyor. Bunlarında önlemesi gerekir” dedi.
“YEŞİL DALGA
SİSTEMİNE GEÇİLMELİ”
Afyonkarahisar kent merkezinde yaşanan trafik sorununa da değinen Karagöz, “Şehrimizde araç sayısı çok fazla. Yolda seyir halindeyken kırmızı ışıkta duruyoruz. Sonra yeşilde geçiyoruz biraz ilerledikten sonra tekrar kırmızı ışığı takılıyoruz. O yüzden biran önce yeşil dalga sistemine geçilmesi gerekiyor. Araçlar belli bir hızla ilerlediği zaman hiç kırmızı ışığa denk gelmeden yoluna devam edebiliyor. Bu yeşil dalga sistemi de geçilmesinde fayda olacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti