Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karahan Sigorta törenle hizmete açıldı

AK Parti Gençlik Kolları
Karahan Sigorta törenle hizmete açıldı

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ve iş ortağı Şükrü Bızıkçı’nın Karaman Mahallesi Nergis Caddesi üzerinde açtıkları Karahan Adnan Bızıkçı Sigorta Acenteliği Şubesinin açılışı için tören düzenlendi. Şubenin açılış kurdelesi duaların ardından kesildi.
“20 YILLIK GÜVENCE
İLE RESMİ ŞUBE AÇILDI”
Törenin açılış konuşmasını AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan yaptı. Sigorta sektörünün son derece önemli bir alan olduğuna değinen Karahan, “Bu sektör gerçekten insanın hem kendi canı, hem de kendi malını koruma anlamında çok önemli bir sektör. Sigorta dediğiniz kavram geleceğe yönelik bir kavramdır. Geleceğin ne getireceğini öngöremediğimiz gibi bize ne kaybettireceğini de bilemiyoruz. Bu yüzden sigorta çok önemlidir. Günümüzde sigortacılık yeni yeni önemi anlaşılan bir sektördür. Bizler de burada sektörde 20 yıldır faaliyet gösteren ve müşterilerine sağladığı güvence ile ismini duyurmuş Adnan Bızıkçı Sigorta Acenteliği ile beraber resmi şubemizi açtık. İnşallah Rabbim hayırlı işler nasip eder.” dedi.
“GENÇLER GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRDİ”
Ethem Karahan’ın iş ortağı Şükrü Bızıkçı, Adnan Bızıkçı Sigorta Acenteliğinin faaliyetlerine Şuhut ilçesinde 1999 yılında başladığını belirtti. Bızıkçı, “Sigorta sektöründe Adnan Bızıkçı Sigorta Acenteliği olarak 20’inci yılımıza girdik. Ethem Karahan kardeşim ile böyle bir girişimde bulunma kararı verdik. Güçlerimizi birleştirdik. Sizlerin de desteğiyle inşallah her şey daha iyi olacak” diye konuştu. ATSO Meclis Başkanı Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci törende yaptığı konuşmada, “Genç girişimcilerimizi tebrik ediyorum. İnşallah acente açılışının hayırlı uğurlu olmasını ve bu acentelik faaliyetlerinin artarak devam etmesini diliyorum.” şeklinde konuştu.
AÇILIŞ DUALARLA YAPILDI
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban iş yerinin Ethem Karahan’a, çalışma arkadaşlarına, çalışanlarına hayırlı bereketli olmasını diledi. AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek de Ethem Karahan’ın başarılı bir Gençlik Kolları Başkanı olduğunu belirterek işyerinin hayırlara vesile olmasını diledi. AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen törende şöyle konuştu: “Ethem Karahan kardeşimizin açmış olduğu işyeri hayırlı bereketli olsun. 31 Mart seçimleri dolayısıyla günlerdir ötelediği açılış ancak bugüne nasip oldu. Biz çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. İnşallah Allah utandırmasın.”
AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven Ethem Karahan’ın sigorta firmasının açılışını gerçekleştirmenin mutluluk ve onurunu yaşadıklarını kaydetti. AXA Sigorta Akdeniz Bölge Müdürü Murat Çam da konuşmasında Karahan ve ortağını kutladı. Konuşmaların ardından dualarla açılış yapıldı. Açılış törenine; AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen, İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, ATSO Meclis Başkanı Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci, Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek ve çok sayıda davetli katıldı. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti