Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karahisar, Akhisar’ı rahat geçti – Kocatepe Gazetesi

Karahisar, Akhisar’ı rahat geçti – Kocatepe Gazetesi
Karahisar, Akhisar’ı rahat geçti

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor Basketbol takımı ligin 4. haftasında kendi sahasında Akhisar Belediyespor’u konuk etti. Maça hızlı başlayan Afyon Belediye ilk çeyrekte farkı çift hanelere çıkarmayı bildi. İkinci çeyrekte rakibin farkı kapatmasına izin veren Afyon Belediye’nin performansı düşünce fark 5 sayıya düştü. Üçüncü çeyrekte Afyon Belediye yakaladığı seriler ile farkı yeniden açtı. Son çeyrekte Akhisar etkili olsa da Afyon Belediye maçı rakibine vermedi. Maçın sonunda 86-80’lik skorla kazanan Afyon Belediye galibiyet sayısını 3’e puanını ise 7’ye çıkardı.
İlk çeyrekte Afyon Belediye oyuna o kadar hızlı girdi ki, tam 31 sayı buldu. 11-2’lik seri ile maça başlayan Afyon Belediye çeyreğin ilk bölümünü yüksek tempoda geçti. İlk çeyrek Afyon Belediye’nin 31-18 üstünlüğü ile tamamlandı.
İkinci çeyrekte Afyon Belediye gerilerken Akhisar hızlandı. 10-3’lük seriyi yakalayan Akhisar farkı kapatmayı bildi. Çeyreğin sonuna doğru 8-0’lık bir seri daha yakalayan Akhisar farkı 5’e düşürdü. İkinci çeyreğin sonunda Afyon Belediye 46-41 ile soyunma odasına önde girdi.
Üçüncü çeyrekte yeniden Afyon Belediye farkı yaşandı. Afyon Belediye yaklaşık bir buçuk dakikalık kısımda 9-0’lık seriyi yakaladı. Ardından Akhisar’ın 10-2’lik serisi gelince fark tekrar tek hanelere düştü. Çeyreğin son iki dakikasına 63-59 Afyon üstünlüğü ile girilirken Afyon Belediye 8-0’lık seri ile farkı yine artırmayı başardı.
71-59’luk skorla son çeyreğe önde başlayan Afyon Belediye bu çeyrekte yine sahadan kayboldu. Rakibine 21 sayı bulma imkanı veren Afyon Belediye ise bu çeyrekte 15 sayı bularak maçı kurtardı. Son saniyelerde yüklenen Akhisar Emre ve Holmes’ten gelen sayılarla skoru 84-80’e getirdi. Son dakika içinde Akhisar kritik topta Holmes ile yaptığı ataktan boş döndü. Afyon Belediye ise kazandığı topu son ana kadar kullanarak rakibini potaya yaklaştırmadı. Maçın sonunda 86-80’lik skorla maçı kazanan Afyon Belediyespor oldu.

 

Kaptana Hamidiyeliler’den çiçek

 

Hamidiye Ortaokulu öğrencileri maçın devre arasında Kaptan Hadi Özdemir’e çiçek takdim etti.

 

Efeler Keçileri izledi

 

Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı Cumartesi günü oynanan Afyon Belediyespor, Akhisar Belediyespor maçını izledi. Afyon Belediyespor’un 86-80 kazandığı maçın tamamını izleyen Voleybolcu Efeler, heyecan içinde izlediği maçın sonunda Afyon Belediye kazanınca sevindi.