Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karahisar GM hızını artırdı – Kocatepe Gazetesi

Gençlik Hizmetleri ve Spor
Karahisar GM hızını artırdı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı olan Karahisar Gençlik Merkezi hafta sonunu dolu dolu bir programla geçirdi. İlk olarak gönüllü gençlerle ve liderleriyle birlikte ağaç diken Karahisar Gençlik Merkezi Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile bir araya geldi. Son olarak tiyatro yarışması yapan Karahisar Gençlik Merkezi toplamda 3 program gerçekleştirdi.
“BİR FİDAN DA SEN DİK”
Karahisar Gençlik Merkezi Çevre Kulübü gönüllü gençleri tarafından Orman Haftası kapsamında ‘Bir Fidan da Sen Dik’ sloganıyla Gazlıgöl’de fidan dikimi gerçekleştirildi. Gazlıgöl Belediyesi tarafından belirlenen bir alanda gerçekleştirilen etkinliğe Gazlıgöl Belediyesi Başkanı Selahattin Keskin, Gençlik Merkezi Müdürü Gökhan Gürbüz, Gazlıgöl İlkokulu Müdürü Mehmet Akbabaoğlu eşlik etti. Gönüllü gençlerin yoğun çalışmasıyla gerçekleştirilen etkinlikte 500 fidan dikimi yapıldı.
“İSTİYORSAN
ARKANDA ESER BİR
FİDAN DİKMEN YETER”
Karahisar Gençlik Merkezi Çevre Kulübü ve Karahisari Genç Yeşilay Topluluğu olarak Gazlıgöl Beldesi’nde ağaç dikimi sonrasında Döğer Kervansaray’ı ziyaret etti. Fidan dağıtımı için Döğer Kasabası’na gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile gençler bir araya geldi. Bakan Eroğlu, örnek bir davranış sergiledikleri için gençlere teşekkürler etti. Gerçekleştirilen program fidan dağıtımının yapılmasıyla tamamlandı.
TİYATRO
YARIŞMASI YAPILDI
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Gençlik Merkezleri Arası Tiyatro İl Birinciliği Yarışması Karahisar Gençlik Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Karahisar Gençlik Merkezi bünyesinde düzenlenen Tiyatro yarışmasında gençler gruplar halinde hazırladıkları Sevgi, Saygı, Sorumluluk, Adalet, Yardımseverlik, Dürüstlük, Doğruluk, Sabır, Güven, Üretkenlik, Alçakgönüllülük, Hoşgörü, Empati, Çalışkanlık, Vatan Sevgisi gibi Değerler Eğitimi konuları ve Komedi (Güldürme), Dram (Güldürerek Düşündürme) türlerindeki Tiyatroları sahnede sergilediler. İl birincisi olan ‘Bükme’ Grubu ‘Hüküm’ adlı oyunlarıyla Nisan ayında İzmir’de yapılacak olan bölge yarışmasında Afyonkarahisar’ı temsil edecek.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti