Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karakoçan bayrağı Erdal’a devretti

Toç Bir-Sen Afyonkarahisar Şube

Toç Bir-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Nevzat Karakoçan dün yapılan seçim sonucu görevini tekrar aday olmayarak, Muhammet Erdal ve ekibine devretti

Tarım-Orman Birliği Çalışanları Sendikası (ToçBir-Sen) Afyonkarahisar Şube Başkanlığı’nın 4’ncü olağan seçimli genel kurul toplantısı MCG Çakmak Otel’de dün sabah gerçekleştirildi. Toplantıya; Toç Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Sabri Kızılkaya, Memur-Sen İl Başkanı Vekili Tahsin Hanlı, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Abdurrahim Çelikbaş, Eskişehir Orman Bölge Müdür Vekili Hasan Bozan, Afyonkarahisar İl Tarım Orman Müdürü İbrahim Acar, Doğa Koruma Milli Parklar Müdürü Şahin Çılgın, Orman İşletme Müdürü Gökhan Us, Gıda Kontrol Laboratuarı Müdürü Murat Kızkale, Tıbbi Aromatik Bitkiler Merkezi Müdürü Emel Yıldız, ilçe müdürleri ve delegeler hazır bulundu.
“BİZ SEFERDEN SORUMLUYUZ ZAFERDEN DEĞİL”
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra genel kurul divanı Toç Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Sabri Kızılkaya’nın Başkanlığı’nda; Isparta Şube Başkanı Mehmet Kobut, Burdur Şube Başkanı Ömer Cebeci’den oluştu. Toplantının açış konuşmasını Toç Bir-Sen Şube Başkanı Nevzat Karakoçan yaptı. Sendika üyelerinin kendilerine inanarak ve güvenerek 2008 yılında verdiği yetkinin sorumluluğu ile çalışma hayatına ilişkin yüzlerce kazanımları bulunduğunu belirten Karakoçan, “Biliyoruz ki daha yolumuz uzun yükümüz ağır, kazanıma dönüşmesi için emek harcayacağımız konularımız ve sorumluluklarımız var. Dün olduğu gibi bugün de bundan sonra da Toç Bir-Sen olarak; Güçlü Memur, Güçlü Türkiye idealiyle ter dökmeye, hak, hakikati adalet ve emek için mücadele etmeye devam edeceğiz. Bizler seferden sorumluyuz, zaferden değil.” dedi.
“GENEL KURULUMUZ HAYIRLI OLSUN”
“Sahada koşmaya, üyelerimizin derdi ile dertlenmeye ve bu aileyi büyütmek için mücadele edeceğiz. Yeter ki birliğimiz ve dirliğimizi daim kılalım. Bir ve beraber olarak bu zor günlerin altından kalkacağız.” diyen Karakoçan, “Devletin ve milletin yanında, yerli ve milli duruşumuzu bozmadan üyelerimiz için var gücümüzle mücadele edeceğimizi beyan ederiz. Şubemizin dördüncü olağan genel kurulunun sendikamıza, kurumlarımıza ve üyelerimize hayırlar getirmesini temenni eder, katılımcılara teşrifleri için teşekkür ederiz.” diye konuştu. Toç Bir-Sen Şube Başkan adayı Muhammet Erdal, katılımcılara hitap etti. Daha sonra kurul raporları teker teker okunarak oybirliğiyle ibra edildi.
ERDAL VE EKİBİ GÖREVE SEÇİLDİLER
Toç Bir-Sen Afyonkarahisar Şubesinin dördüncü seçimi sonucu şubenin toplam 100 delegesinden 90’nın geçerli oyunu alan Şube Başkan adayı Muhammet Erdal ve ekibi göreve seçildiler. Şube Sekreterliğine Ömer Buğrahan Solmaz, Teşkilatlandırmadan Sorumlu Şube Başkan Yardımcılığına Muhammet Başhan, Mali İşlerden Sorumlu Şube Başkan Yardımcılığına Özgür Bayrak, Basın ve İletişimden Sorumlu Şube Başan Yardımcılığına Muhammet Geçit, Hukuk ve Toplu Sözleşmeden Sorumlu Şube Başkan Yardımclığına Fatih Mehmet Köken, Eğitim ve Sosyal İşler Şube Başkan Yardımcılığına Alparslan Gültepe seçildiler. Denetleme Kurulu Üyeliklerine; Kemal Kızıldeniz, Mehmet İntepe, Kasım Üye, Yılmaz Güney ve Kemal Taş seçildiler. Disiplin Kurulu Üyeliklerine; Adil Talha Yüksel, Yüksel Adıbelli, Kemal Yıldırım, Rahman Demirel ve Bekir Ören seçildiler. Üst kurul delegeliklerine ise Mehmet Çınar, Muhammet Erdal, Nevzat Karakoçan ve Özgür Bayrak seçildi. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti