Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karaman’da otopark sorunu çözülecek

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Karaman Mahallesi’ni ziyaret etti

 

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş ve birim müdürleri ile birlikte Cuma namazı çıkışı vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyarette Mahalle Muhtarı Şengül Neşe Yılmaz ve vatandaşların kendisine yönelttiği talepleri dinleyen Başkan Zeybek istek ve önerilere ilişkin ilgili birim amirlerine talimat verdi.
“MAHALLEMİZDE HERHANGİ BİR SIKINTI YAŞAMIYORUZ”
Milletvekili Ali Özkaya ve Başkan Zeybek’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Karaman Mahallesi Muhtarı Şengül Neşe Yılmaz mahallenin otopark sorununa dikkat çekti.
Muhtar Yılmaz, mahallelerinde herhangi bir sıkıntı yaşamadıklarını söyleyerek, desteklerinden dolayı Milletvekili Özkaya ile Başkan Zeybek Başkan ve ekibine teşekkür etti.
“OTOPARK SORUNUNU İSTİŞARE ETTİK”
Hiçbir mahalle arasında ayrım gözetmeden Afyonkarahisar’ın tamamını hizmet etmek için koştuklarını söyleyen Başkan Zeybek ise, “Belediye işi gönül işi sloganıyla hemşehrilerimizle hemhal oluyoruz. Bu hafta Cuma namazımızı Milletvekilimiz Ali Özkaya, AK Parti Merkez İlçe Başkanımız Ziya Coşkun Karadeniz ve ekip arkadaşlarımızla Karaman Camii’nde eda edip, akabinde mahalle muhtarımız ve hemşehrilerimizle bir araya geldik. Mahallemizde muhtarımızın da bahsettiği gibi yapılaşmadan dolayı ciddi bir otopark sorunu var, müştereken çözüm yolları üzerine istişarede bulunduk. Önümüzdeki günlerde karar kıldığımız üzere uygulamaya geçeceğiz. Rahatlama olursa aynı şekilde devam edeceğiz, şayet olmazsa farklı bir yöntemle bu sorunu çözemeye çalışacağız. Yerinde oturan değil, sahada çalışan bir Gönül Belediyeciliği anlayışını Allah’ın izni ve milletimizin desteği ile hayata geçirmeye devam ediyoruz.” dedi.
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya ise Karaman Mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini aldıklarını söyledi. Milletvekili Özkaya, halkla Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve Milletvekilleri olarak şehrin sorunlarını çözmeye ve Afyonkarahisar’ı birlikte yönetmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.
>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti