Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Karamsarlık ve endişeden uzak durun”

“Karamsarlık ve endişeden uzak durun”
“Karamsarlık ve endişeden uzak durun”

Afyon Kocatepe Üniversitesi Ekoloji ve Coğrafya Kulübü, Tempo Çağrı Merkezi’nin ana sponsorluğunda düzenlediği seminere Satışın 10 Altın Kuralı kitabının yazarı Taner Özdeş’i konuk etti. Özdeş, bulunduğu korum ve durumdan memnun olmayan insanların düşüncelerini değiştirmekle işe başlaması gerektiğini söyledi

Afyon Kocatepe Üniversitesi Ekoloji ve Coğrafya Kulubü tarafından Birinci Eğitim Binası Abdullah Kaptan Konferans Salonu’nda “Limit Sizsiniz, Hayatınızı Değiştirin, Harekete Geçin” başlıklı bir seminer düzenlendi. Semineri veren Taner Özdeş, insanın düşüncelerini değiştirmesi hâlinde amacına ulaşabileceğini söyledi. Özdeş, “Öncelikle kendinizi tanıyın ve sevin ki, başkalarıyla ve olumsuz olaylarla baş edebilin ve uyum sağlayın. Kişinin kendine güveni küçük yaşlarda başlar, başarılarla ve inançla artar. Hedef ve başarı hırsı, ilerlememizi sağlar. Hayatta ürettiğimiz, kendimize ve çevremize faydalı olduğumuz sürece var olabiliriz. Düşünceleriniz ve hislerinizi yönlendirme şekliniz, kişisel farklılığınızı da belirler. Gücünüzü en iyi şekilde kullanabileceğiniz güven, sevgi, inanç, coşku, neşeli durumlardan alın, korku, şüphe, endişe, çöküntü, karamsarlık ve üzüntüden uzak durmaya çalışın. Davranışlarınızın durumunuzu, durumunuzun da fizyolojinizin, düşüncelerinizin ve inançlarınızın bir sonucu olduğunu unutmayın” dedi.
Düzenli uyku, düzenli tatil
Kişinin enerjik, pozitif olması ve doğru kararlar alabilmesi için sağlıklı olması gerektiğine işaret eden Taner Özdeş, sağlıklı olmak için kişinin kendisine iyi bakması, iyi beslenmesi, düzenli uyuması ve düzenli tatil yapması gerektiğini söyledi. Gençlere spor için mutlaka zaman ayırmalarını tavsiye eden Taner Özdeş, sözlerine şöyle devam etti:
“Kendinize sürekli yeni hedefler belirleyin, yeni insanlarla tanışın, bol bol kişisel gelişim kitapları okuyun, mümkünse seminerlere katılın. Hayır kurumlarında veya sivil toplum örgütlerinde görevler alın. Bilgi ve tecrübenizi paylaşın, insanlara örnek olun. Bol bol gülümseyin. Ailenize ve yakın dostlarınıza zaman ayırın. Zamanınızı çok iyi değerlendirin, bunun için planlı olun. Kendinize özen gösterin, iyi giyinin. İyi giyinmek ille de marka giymek demek değildir. Yürüyüşünüz, duruşunuz, el ve kol jestleriniz, bakışınız da en az giyinmek kadar önemlidir. Hepsi bir bütündür, sizin imajınızdır. Yeni insanlarla tanışmaya gayret edin. Mümkünse yurt dışı seyahati yapmaya çalışın.”
Çağrı merkezlerinin
yıldızı parlıyor
Seminerde konuşan Tempo Çağrı Merkezi İnsan Kaynakları Direktörü Özgül Topkan, Afyon ve Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin Tempo için büyük anlam ifade ettiğini belirterek, “Afyon’da tıpkı sizler gibi bin Afyonlu gençle Türkiye’nin ve dünyanın çok önemli markalarına hizmet veriyoruz. Hizmet sektörünün ekonominin can damarı haline gelmesiyle, müşteri ilişkilerinin en iyi öğrenildiği, uygulandığı, geliştirildiği yerler olan çağrı merkezlerinin yıldızı, hem gençler nezdinde hem de ülke ekonomisi içinde her geçen gün daha da parlıyor. Her gün sizin gibi gözleri ışıl ışıl parlayan, birbirinden güzel işlere imza atmak üzere enerji dolu onlarca genç Tempo Ailesi’ne katılıyor. Kariyer yolculuğuna çağrı merkezinde müşteri temsilciliği ile başlayan biri olarak samimiyetle söylemeliyim ki, eğitim aldığınız alan ne olursa olsun çağrı merkezi deneyimi size çok şey katacaktır/ Yapılan bu güzel aktivite vesilesi ile sizi, bu değerli deneyimin kazanılacağı en kaliteli işyerlerinden biri olan Tempo’ya davet ediyorum” diye konuştu. (Kocatepe)