Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karataş: Afyon için ‘saadet vakti’ diyoruz

SP Afyonkarahisar İl Başkanlığı

SP Afyonkarahisar İl Başkanlığı kongresi öncesi atanarak kongreye tek aday ve liste olarak katılan Beytullah Karataş ve listesi göreve seçildi. Partililere hitap eden Karataş, “Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu öncülüğünde Afyonkarahisar için çok güçlü ve kesin bir şekilde ‘Saadet Vakti’ diyoruz” dedi

GENEL KURULA GENİŞ KATILIM
Saadet Partisi (SP) Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nın 6. olağan seçimli genel kurul toplantısı dün öğleden sonra Kamil Miras Anadolu Lisesi Şehit Kerim Üye Konferans Salonu’nda yapıldı. Toplantıya; SP GİK Üyesi Fetullah Erbaş, SP Genel Sekreteri Mesut Doğan, SP Afyonkarahisar İl Sorumlusu Ali İhsan Oturak, Refah Partisi 20. Dönem Milletvekili Osman Hazer, Demokrat Parti Merkez İlçe Başkanı Mahmut Tosun, İYİ Parti İl Teşkilat Başkanı Celal Bursalıoğlu, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Gufran Çetinel, Gelecek Partisi İl Başkanı Niyazi Ertaş, DEVA Partisi İl Başkanı Kadir Daylık, Osmanlı Partisi İl Başkanı Bünyamin Deniz ve çevre illerden çok sayıda SP’li yönetici katıldı.
“DÜNYAYA HÂKİM OLAN
PLAN ORTADOĞU PROJESİ”
Genel kurul divanı SP GİK Üyesi Mesut Dağ’ın Başkanlığı’nda, SP Kütahya İl Başkanı Ahmet Sunar, SP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı İsmail Fidan, SP Bolvadin İlçe Başkanı Hasan Basri Kantar, SP Sandıklı İlçe Başkanı Mustafa Taşkapı’dan oluştu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından toplantının açış konuşmasını SP İl eski Başkanı Adnan Şenel yaptı. Dünya da süre gelen tüm olayların belli güçler tarafından planlandığını dile getiren Şenel, “Mesela Arap Baharı ve Suriye olayları, enerji savaşları ve küresel savaşlar, doların ve faizin yükselmesi güncel yaşanılan olayladır. Kimin ABD Başkanı olacağı, Türkiye’de insanların vereceği oya göre kimin vatan haini kimin vatan sevdalısı olacağı ve nice olaylar bir planın parçasıdır. Bu plan Ortadoğu projesidir. Onun için biz siyasi parti olarak bunlara dikkat çekmemiz lazım. Bugün planı kuranlar amaçlarına ulaşabilmek için ellerinden geleni yapıyorlar ve yapacaklar. Bizim buna karşı yapacağımız tek şey hakka dayalı yeni bir dünya kurmak. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da geleceğimizi gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. Biz milli görüşün tek temsilcisi SP olarak Erbakan hocamızın da ifade ettiği gibi seçimler için değil, gelecek nesiller için çalışıyoruz. Bu açıdan dünyada ki tüm makam ve mevkilerin gelip geçici olduğunu bilerek millete hizmet ediyoruz. Başta ekonomik sıkıntılarımız olmak üzere ülkemizde ne kadar sorun varsa bunların tek çözüm yolu var o da SP’nin iktidarı.” dedi.
Toplantıda kurul raporları tek tek okunarak oybirliğiyle ibra edildi.
“AFYON İÇİN VAKİT SAADET VAKTİ”
SP İl Başkanlığına seçilen Beytullah Karataş yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Afyonkarahisar medeniyetin izlerini her köşesinde görebildiğimiz tarih kokan sokaklarıyla ve manevi önderleriyle çok önemli bir coğrafyadadır. Afyonumuz; samimiyetin, sıcaklığın ve muhabbetin hiç azalmadığı aksine ekmeğini, aşını paylaşmayı bilen, insanı sadece insan olduğu için sevenlerin bir arada olduğu bir memlekettir. Milli Görüş bu topraklarda mayalanmış, filizlenmiş ve her zamanmilletimizin gönlünde yer etmiştir. Rahmetli Erbakan Hocamız butopraklara özellikle yatırım yapmış ve çiftçiye, hayvancılıklauğraşan vatandaşımıza her zaman değer vermiştir. Milli Görüş’ün ülkemizde üretime değer vermesinin bir göstergesi olarak iktidarı döneminde ilk açılan şeker fabrikalarından birini de Afyon’a kurması Milli Görüş’ün Afyonkarahisar’a verdiği değeri gözler önüne sermektedir. Bütün bunlardan hareketle Afyon Milli Görüşü ve SP’yi, Milli Görüş’te Afyon’u çok iyi bilir. Siyaset, yanlışı düzeltmeyi, doğru için direnmeyi, hakikat için diretmeyi gerektirir. Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu öncülüğünde Afyonkarahisar için çok güçlü ve kesin bir şekilde ‘Saadet Vakti’ diyoruz. Zamanı, mekânı ve insanı; SP ile buluşturmak için, Afyonumuzun 18 ilçesinde, 42 beldesinde, 420 köyünde ve 443 mahallesinde varımızı yoğumuzu ortaya koymaya söz veriyoruz.”
“ALLAH RIZASI İÇİN ÇALIŞMALIYIZ”
SP GİK üyesi Fetullah Erbaş yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “Afyonkarahisar’ın anlatmakla bitmeyecek kadar güzellikleri var. İdarecilerimizin önemi çoktur. Bizler toparlanıyoruz, birilerine bir yetki veriyoruz o yetkiyi kullanan da Allah için kullanırlarsa Erbakan hocamız gibi elbette hem ülkemize hem İslam Âlemine büyük faydalar getirir. Ama onun dışında ne için çalışırlarsa çalışsınlar hiçbir şey getirmez. Bugün içinde bulunduğumuz 19 yıllık iktidarları döneminde öyle fırsatlar geldi önlerine ama bu fırsatları çarçur ettiler. Sonunda döndük baktık eskiden küçümsediğimiz Kore gibi Hindistan gibi birçok ülkeler bizi geçtiler. Bunu düzelmek için ülkemizi Allah için sevmemiz lazım ve çalışmalarımızı da sadece Allah için yapmamız lazım.”
“SAADET PARTİSİ AFYON’DA BİRİNCİ PARTİ OLAMAK İÇİN ÇALIŞIYOR”
Genel kurul toplantısının son konuşmasını SP Genel Sekreteri Mesut Doğan yaptı. SP’nin en zor döneminde Afyonkarahisar’da 10 yıl boyunca görev yapan Adnan Şenel’e teşekkür eden Doğan, “Kongre sonucu delegelerimizin onayıyla genç bir kardeşimiz İl Başkanlığına seçilecektir. Samimiyetine ve heyecanına şahit olduğumuz kardeşimize yapacağı tüm çalışmalarda kolaylıklar diliyorum. Tecrübe ve heyecanla bir araya geldiğine inandığım SP Afyon’da birinci parti olabilmek için gerekli tüm çalışmaları en iyi şekilde icra edecektir.” diye konuştu.
KARATAŞ İL BAŞKANI SEÇİLDİ
SP İl Başkanlığına seçilen Beytullah Karataş’ın yönetim kurulu üyeliklerine: Adnan Şenel, Musa Demirel, İbrahim Keskin, Hasan Hüseyin Uğurlu, Hamza Gümüşkanat, İlyas Dikici, Osman Koçak, Halil İbrahim Aktürk, Mevlüt Yeşil, Necmettin Uyar, Hüseyin Şahin, Muammer Gökmen, Ahmet Dursun ve Fatih Dağ seçildi. İl Disiplin Kurulu Üyeliklerine ise; Mehmet Demir, Ethem Öncül, Ahmet Ayvaz, Arif Çelik ve Hasan Fışkın seçildi. Büyük Kongre Delegeliklerine: Beytullah Karataş, Musa Demirel, İbrahim Keskin, İlyas Dikici ve Halil İbrahim Aktürk seçildi. >> Şeyda YEŞİLÇAY’ın Haberi