Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karavancılar Akdağ’da buluşacak – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar İl Kültür ve
Karavancılar Akdağ’da buluşacak

Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından turizmin çeşitlendirilmesi çalışmalarının sürdürüldüğünü ifade eden  Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır,  bu kapsamda ilk faaliyet olarak Akdağ Milli Parkı’nda Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında “Kamp ve Karavan Turizmi Etkinliği” gerçekleştiriliceğini belirtti.
Tanır, Afyonkarahisar’ın turizm potansiyeli açısından termal turizmin ana aktör olduğunu ancak alternatif turizme yönelmeye ve turizmi çeşitlendirmeye ihtiyaç olduğunu dile getirerek, “Bu kapsamda Afyonkarahisar Valiliği’nin himayesinde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü olarak paydaşlarla Kamp ve Karavan Turizmini geliştirme çalışmaları yapıyoruz. İlk toplantımızı Ulusal Kamp ve Karavan Federasyonu ve Bir Tutkudur Kamp ve Karavan Derneği ile Antalya’da yaptık.” dedi.
SANDIKLI’DA KAMP VE KARAVAN TURİZMİ TOPLANTISI DÜZENLENDİ
Öte yandan İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinesinde paydaşlarla Sandıklı Park Otel de gerçekleştirilen “Kamp ve Karavan Turzimi” toplantısına; İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, Sandıklı Kaymakamı, Eflatun Can Tortop, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Tarım ve Orman Bölge Mürdürü, SAN HÜSADER ve Sandıklı Tanıtım Platformu katıldı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti