Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karayiğit’ten birleşme çağrısı – Kocatepe Gazetesi

Karayiğit’ten birleşme çağrısı – Kocatepe Gazetesi
Karayiğit'ten birleşme çağrısı

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Karayiğit, mahalle muhtarları kaldırılıyor adı altında kamuoyunun yanlış bilgilendirildiğini söyledi.

Karayiğit, iddianın tamamen asılsız olduğunu belirterek muhtarların birleşmesi yönünde Tüm Muhtarlar Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Haşmet Örenkaya’ya çağrıda bulundu.

Geçtiğimiz hafta içerisinde mahalle muhtarlıkları kaldırılıyor adı altında kamuoyunun bir takım kişiler tarafından yanlış bilgilendirildiğini kaydeden Türkiye Muhtarlar Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Karayiğit, Federasyon Başakanı Ramazan Özünal’ın yönetim kurulu üyeleriyle yaptığı toplantı sonrası konuya açıklık getirdiğini söyledi. Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek tarafından da iddianın yalanlandığını ifade eden Karayiğit; “Türk muhtarına yapılan bu oyun her zaman gündeme getirilmiştir. Bu oyuna Türkiye Muhtarlar Derneği olarak gelmeyeceğiz. Hükümetle aramızı açmak istiyorlar. Bizim federasyon olarak hiçbir siyasi partiyi karşımıza alma yada yanında olma gibi bir durumumuz olamaz.”dedi.
Aynı oyunların Afyonkarahisar Şubesinde denendiğini AK Parti İl Başkanlığı ile Derneğin karşı karşıya getirilmeye çalışıldığını kaydeden Karayiğit, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun Afyon ve Türk muhtarına destek olmasını beklediklerini söyledi. Tüm Muhtarlar Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Haşmet Örenkaya’da çağrıda bulunan Karayiğit, “Sayın Örenkaya şube olarak genel başkanına gereken baskıyı yapsın ve birleşmeler bir an önce yapılsın. Birleşme muhtarların lehine olacağı gibi bölünmeler ise aleyhine olacaktır.” şeklinde konuştu. (Kocatepe)