Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Kardeş Kal” Platformu faaliyette – Kocatepe Gazetesi

Kardeş Kal Türkiye Platformu
"Kardeş Kal" Platformu faaliyette

Kardeş Kal Türkiye Platformu Afyonkarahisar İl Temsilcisi Mustafa Demirhöyük başkanlığında gerçekleşen ziyarete, Dr. İbrahim Karadağ, Dr. Muammer Topuz, İbrahim Eroğlu, Fatma Kilci Kavas, Bayram Gündoğdu, Bahar Özaktan, Nazife Kozan ve Gökhan Cihangir katıldı.
 Ziyarette, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dünürü Orhan Uzuner’in kurucu genel başkanı olduğu Kardeş Kal Türkiye Platformu’nun örgütlenme biçimini ve faaliyetlerini anlatan İl Temsilcisi Mustafa Demirhöyük, “Devletini ve milletini seven kardeşlerimizden isteyenleri ‘Kardeş Kal Türkiye’ Whatsapp grubuna ekliyoruz. Toplantı, kahvaltı ve piknik gibi etkinliklerimiz var. Daha sonra katılımcılardan, arkadaşlarının arasında bir grup kurmasını rica ediyoruz. Fakat grupların arasında internet ve elektrik kesintileri, uydu telefonu, telsiz, zello veya dron kullanmanın yasal altyapısı nasıl oluşturulabilir diye teknik konuları konuşup hayata geçiriyoruz” dedi.
“Kardeş Kal Türkiye’ Platformunun üye sayısını 10-15 bin olarak açıklayan Demirhöyük, “Şu an üç yüzün üzerinde Whatsapp grubumuz var. Yaklaşık 5-10 bin kişi ile irtibat halindeyiz. Ama grupların sayısını arttırmak istiyoruz. Olası bir darbe girişimi de olabilir, bir deprem, doğal afet de olabilir. Sadece bir kalkışma riskine karşı değil, doğal afetlerde de organize olabilmek için kurulmuş bir grubuz. Darbe tehdidi söz konusu değil ama 15 Temmuz’da ağzımız bir kere yandı. Bir tedbir almakta yarar var. Önümüzdeki günlerde Genel Başkanımız Sayın Orhan Uzuner’in katılımıyla bölge toplantısı yapılacak” diye konuştu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti