Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kargo ile kaçak alkol getirirken yakalandı

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kargo ile kaçak alkol
getireceği tespit edilen kişi 50 litre etil alkolle birlikte yakalandı

 

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yaklaşan yeni yıl öncesi artış göstereceği değerlendirilen kaçak ve sahte alkol satışının önlenmesin için yapılan çalışmalarda H.Z. isimli kişinin Çay İlçesi’ne kargo ile kaçak alkol getireceği yönünde istihbari bilgi alındı.
Polis tarafından takibe alınan H.Z.’nin 26 KR 119 plakalı araç ile Çay İlçesi’nde bir kargo şubesinden ayrıldığı tespit edildi. Çay İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde durdurulan araç içerisinde yapılan aramada 2 adet bidon içerisinde toplam 50 litre etil alkol elde geçirilirken, H.Z. hakkında Cumhuriyet Savcısının talimatı doğrultusunda yasal işlem başlatıldı.

 

Bankamatik fareleri ortak operasyonla yakalandı

 

Aydın ve Denizli illerinde banka kredi kartlarını kopyalayarak para çeken şebeke İzmir ve Afyonkarahisar Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen ortak operasyonla yakalandı

 

İzmir Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ile Afyonkarahisar Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ve Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerinin takviyesiyle önceki gün Aydın ilinde kart kopyalayan ve Denizli’de para çekim işlemi yapan kişilerin yakalanmasına yönelik gerçekleştirilen operasyonda banka kredi kartlarının kopyalaması suçu kapsamında Ekim ayında gözaltında iken Ankara Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekip aracıyla birlikte firar eden ve 39 yıl kesilmiş hapis cezası bulunan S.Y. ve A.A., Ö.A., M.A. ile M.Y. Sandıklı İlçesi’nde yakalandılar.
Şahısların araçlarında ve bir metruk binada yapılan aramada; 4 adet deep insert isimli kart kopyalama aparatı1 adet laptop, 1 adet MSR cihazı (kart okuyucu), 2 adet kamera düzeneği, 18 adet spatula isimli aparat düzeneği, 1 adet test motoru, 1 adet sahte ehliyet ve kimlik, 13 adet depolama cihazı çok sayıda kopya banka kartı 37 bin lira nakit para ele geçirildi. Gözaltına alınan 5 kişi Aydın Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

 

Yakayı ele verdiler

 

İl Emniyet Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri tarafından çeşitli suçlardan aranan 25 kişi yakalandı

 

Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri tarafından aranan şahıslara yönelik olarak yapılan araştırma ve yakalama çalışmaları neticesinde; 3 yaralama, 3 bina içinde muhafaza altına alınmış eşya hakkında hırsızlık, 4 borçlunun ödeme şartını ihlali, 4 dolandırıcılık 1 yağma, 1 çocuğun cinsel istismarı, 17 bedelsiz senedi kullanma, uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti, yalan beyan,6136 sayılı kanuna muhalefet, kültür ve tabiat varlıkları kanununa muhalefet suçlarından hapis cezası bulunan 17 kişi ve ifadesinin alınmasına yönelik yakalama emri bulunan 8 kişi ile toplamda 25 kişi yakalandı. Yakalanan şahıslardan 17 kişi tutuklanırken, 8 kişi ise ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

 

Kaçak ve sahte alkol denetimi yapıldı

 

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde yeni yıl öncesi kaçak ve sahte alkol satışının önlenmesine yönelik denetim yapıldı

 

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde yaklaşan yeni yıl öncesi kaçak ve sahte alkol satışının önlenmesin için il merkezinde faaliyet gösteren 4 ayrı iş yerinde eş zamanlı olarak denetim ve arama yapıldı. Yapılan denetimlerde kaçak veya sahte alkol satışına rastlanılmazken, bir tekel bayiinde, 62 adet cinsel güç artırıcı içecek, 16 adet cinsel güç artırıcı tablet, 17 adet cinsel güç artırıcı macun, 9 adet cinsel güç artırıcı çikolata, 39 adet cinsel içerikli jel ve 15 adet cinsel içerikli damla ele geçirildi. İşletme sahibi Ş.K.’ye 5607 SKM kapsamında adli işlem yapıldı.

 

Erenler’de fuhuş operasyonu

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından sosyal medya üzerinden fuhuş yaptığı tespit edilen iki kişi düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı

 

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından fuhuşla mücadele kapsamında yapılan operasyonda swarm isimli sosyal medya uygulamasında “Ece Ateş Bilgi Whastaptan 0530544…” ismiyle paylaşım yapan kişiyle bahse konu numara üzerinden bağlantıya geçildi.
Müşteri kılığına giren polise 1 seansın 300 TL, 1 saatin 500 TL olduğunu ve 2 bayan olarak çalıştıklarını beyan ederek Erenler Mahallesinde ikamet ettiğini bildiren D.Ş. polis ekiplerini Erenler Mahallesi 2756 sokaktaki adrese davet etti. Bahse konu adrese giden Ahlak Büro Amirliği ekipleri D.Ş. ve H.A. isimli kişileri yakaladılar. Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen D.Ş. ve H.A. ifadelerinde swarm hesabı üzerinden mesaj yoluyla numaralarını vererek müşteri temin ettiklerini, müşterileri ile bahse konu adreste ücret karşılığı ilişkiye girdiklerini beyan ettiler. D.Ş. ve H.A. hakkında idari işlem yapılırken, bahse konu ikametle ilgili İl Fuhuşla Mücadele Komisyonu ile gerekli yazışmalar başlatıldı.

 

Kamyonu “kasap”a vereceklerdi

 

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalama hacizli olan ve parçalanarak satışı yapılacak kamyon yakalandı

 

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan projeli çalışmalar kapsamında istihbari çalışmalar sonucu bir kamyonetin parçalanacağı veya change işlemine tabii tutulacağı şeklinde edilen bilgiler doğrultusunda bahse konu araç Konya Yolu şehre giriş istikametinde durduruldu. Araç üzerinde takılı plakanın aracın haciz yakalaması olması sebebiyle bir başka aracın plakası ile değiştirildiği tespit edilirken, bahse konu araç Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerince otoparka çekildi. Araç ve araçta bulunan kişiler üzerinde yapılan aramada 10 adet extacy hap ele geçirildi. Polis ekipleri tarafından yakalanan A.M. ve A.Y. isimli kişiler hakkında sahtecilik ve uyuşturucu madde kullanımı suçlarından adli işlem başlatıldı.

 

Hırsızlar yakalandı

 

Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı ekipler tarafından yapılan operasyonda çeşitli tarihlerde motosiklet ve araçlardan hırsızlık yapan şüpheliler yakalandılar

 

Afyonkarahisar’da son zamanlarda meydana gelen açıktan-otodan-motosiklet hırsızlığı olaylarıyla ilgili Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı ekipler tarafından yapılan operasyonda; 24 Kasım 2019 günü saat 12.00 sıralarında gerçekleşen Dumlupınar Mahallesi Yeşil Cami yanındaki bahçe içerisinde bulunan langırt oyun makinesinin kilidinin kırılmak suretiyle bozuk paralarının çalınması olayı ile ilgili yapılan kamera araştırmasında polisçe tanınan SSÇ O.K. ve SSÇ U.U., 4 Aralık 2019 tarihinde saat 14.30 sıralarında gerçekleşen Hanımlar Lokali arka kısmındaki otoparkta park halinde bulunan 03 AAU 982 plakalı aracın kelebek camının kırılması suretiyle araç içindeki 120 lira ve sigara paketinin çalınması olayı ile ilgili yapılan kamera araştırmasında polisçe tanınan SSÇ O.K., SSÇ E.G. ve SSÇ U.U, 11 Aralık 2019 tarihinde saat 16.45 sıralarında gerçekleşen park halindeki 03 UH 649 plaka sayılı motosikletin üzerinde bırakılan anahtar marifetiyle çalınması olayı ile ilgili yapılan kamera araştırmasında polisçe tanınan SSÇ O.K. ve U.U’nun olduğu ekiplerce tespit edildi.
Şüpheli kişiler yapılan araştırmalar neticesinde Efeli Kavşak mevkiinde bir petrol istasyonu yanında bahse konu çalıntı motosiklet ile birlikte yakalanırken, 3 kişi gerekli işlemler için doktor raporuyla birlikte Çocuk Şube Müdürlüğü görevlilerine teslim edildiler. Çalıntı motosiklet ise sahibine teslim edildi.

 

Ruhsatsız av tüfeği yakalandı

 

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan uygulamada, şüphe üzerine durdurulan araçta ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi

 

10 Aralık 2019 tarihinde 21:00-22:00 saatleri arasında Asayiş ekipleri tarafından il merkezinde Gümüşkent mevkiinde yapılan uygulamada durumundan şüphelenilip durdurulan 26 GH 784 plakalı araçta yapılan kontrolde K.U. isimli kişiye ait yivsiz av tüfeği tele geçirildi. Tüfek gerekli işlemler için Kocatepe Polis Merkezi Amirliği’ne teslim edildi.
Öte yandan 11 Aralık 2019 tarihinde akşam saatlerinde Motosikletli Polis Timleri tarafından Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi Sarlık yolu üzerinde yapılan uygulamada, 09 LH 007 plakalı araçta A.K. isimli kişiye ait 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. A.K. hakkında idari işlem yapıldı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti