Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kasapoğlu, Çöl’e teşekkür etti

Kasapoğlu, Çöl’e teşekkür etti

Afyonkarahisar Gençlik Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ile beraberindeki heyet Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl’ü ziyaret etti. Kasapoğlu Sandıklı’da verdiği desteklerinden dolayı Başkan Çöl’e teşekkür etti

 

Afyonkarahisar’a atanmasının ardından çeşitli ziyaretlerde bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl’ü makamında ziyaret etti. Afyon Gençlik Hizmetleri Müdürü Ahmet Ertürk ve Sandıklı Gençlik Spor İlçe Müdürü Murat Araz da ziyarette hazır bulundu.
Kasapoğlu, Başkan Çöl ile karşılıklı istişarelerde bulunarak, ilde ve ilçede yapılan çalışmalar hakkında fikir alış verişinde bulundu.
Kasapoğlu, Sandıklı Gençlik Spor İlçe Müdürü Murat Araz’ın göreve başlamasından sonra sporcu sayısında gözle görülür büyük bir artışın olduğunu, Çöl’ün bu konuda desteklerini sonuna kadar hissettiklerini, bu bağlamda Sandıklı’da yapılan spor faaliyetlerini takdirle takip ettiklerini vurguladı.
Çöl ise, Sandıklı Gençlik Spor İlçe Müdürü Araz başta olmak üzere bütün çalışan personeline, ilçede sporun değişik kollarında yaptığı etkinlikler için teşekkür ederek emeği geçen herkese teşekkür etti.
Çöl, Kasapoğlu nezdinde bütün heyeti ilçede misafir etmekten duyduğu memnuniyeti belirterek, yeni açılacak olan Vali Gökmen Çiçek Spor Kompleksi ile daha fazla sporcuyu ilçeye kazandıracaklarını ifade etti.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi