Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kavgadan kardeşlik doğdu – Kocatepe Gazetesi

Kavgadan kardeşlik doğdu – Kocatepe Gazetesi
Kavgadan kardeşlik doğdu

Afyonkarahisar’da AFJET Afyonspor ile Al Jeel takımları arasında oynanan hazırlık maçında çıkan kavga sonrası iki takım yöneticileri tarafından yapılan görüşmeler sonrası iki takımın kardeş takım olması kararlaştırıldı

Afyonkarahisar’da kamp yapan Suudi Arabistan 1. Lig takımlarından Al Jeel ile Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden AFJET Afyonspor takımları arasında hazırlık maçı yapılmıştı. Bu maçın son beş dakikasında iki takım oyuncuları arasında çıkan kavgada biri Al Jeel, üçü de AFJET Afyonspor oyuncusu olmak üzere 4 futbolcu yaralanmıştı. Yaralanan Al Jeel oyuncusu Hasan Mansur, kafasına aldığı darbeler sonrası küçük bir operasyon geçirdi.
Yaşanan bu gelişmelerden sonra AFJET Afyonspor Başkanı Salih Sel, Yönetim Kurulu üyesi ve AFJET Genel Müdürü Yusuf Ulutürk ile AFJET Afyonspor Sportif Direktör Cevat Macit, Al Jeel takımını konakladıkları Oruçoğlu Termel Otel’de ziyaret etti. Ziyarete Al Jeel takımı Başkanı Ahmet Al Reghnım, Sportif Direktör Valid Chouıhıne ve yaralanan futbolcu Takım Kaptanı Hasan Mansur katıldı.
“KENDİ ÇOCUĞUM
GİBİ ÜZÜLDÜM”
AFJET Afyonspor Başkanı Sel, oyuncuları adına özür dilediğini belirterek başladığı konuşmasında yaşanan olayların kulüp olarak kendilerini fazlasıyla üzdüğünü ve yaralanan futbolcunun tedavisi için ellerinden gelen desteği verdiklerini söyledi. Sel, kendilerine kamp süresi bittiği için uğurlamaya hem de yaşanan olaylardan duydukları üzüntüleri dile getirmek için geldiklerini ifade ederek, “Yaşanan hadiselerden dolayı duyduğumuz üzüntüleri dile getirdik. Tedavi sürecinde de en iyi şekilde ilgilendik. Kendi çocuğum gibi üzüldüm. Hastanede geç saatlere kadar yoldan gelmeme rağmen ilgilendik. Bu tür olayların yaşanması kesinlikle istemeyiz. Sporda bu tür olayları kesinlikle kabul etmiyorum. Bu tür olayların yaşanmaması için gerekti tüm uyarılar hocamıza ve oyuncularımıza yaptım” dedi.
“FUTBOLDA BUNLAR YAŞANIYOR”
AL Jeel Kulüp Başkanı Ahmet Al Reghnım ise futbol oyununda bu tür tatsız durumların yaşandığını dile getirerek, bu olayın diğer Arap takımları ile oynadıklarında yada Suudi Arabistan da oynadıkları zamanda meydana gelebileceğinden bahsetti. Gelecek yılda Afyonkarahisar’da kamp yapmak istediklerini ifade eden Başkan Al Reghnım, kırgınlıklarının olmadığını aktardı.
“SENEYE YİNE GELECEĞİM”
Kafasında meydana gelen darbelerden dolayı operasyon geçiren Kaptan Mansur, futbolda bu tür olayların yaşandığını ve bu tür kazaların olabildiğini söyledi. Kendisini iyi hissettiğini belirten Mansur, gelecek yıl buraya gelmek istediğini söyledi.
“İKİ TAKIM
KARDEŞ TAKIM OLDU”
Ziyaretin sonunda her iki takım yöneticileri bir birlerine hediyeler verdi. Sel, Başkan, Sportif Direktör ve yaralanan sporcuya Afyonkarahisar’a özgü yöresel hediyeler verdi. Sel, kendileri ile kardeş takım olmak istediklerini Başkan’a iletti. Tercümanlar tarafından iletilen öneriye olumlu karşılık veren Başkan Al Reghnım, iki takımın bundan sonra kardeş takım olduğunu ifade etti. Ziyaret Al Jeel Başkanı Al Reghnım’in AFJET Afyonspor Başkanı Sel’e takım bayrağı ve plaketi vermesi ile sona erdi. (Kocatepe Haber Merkezi)