Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kaya Çilingiroğlu Doktor Mu?

Doktor bir aileden gelen ve Tıp Fakültesi’ne girerek bir süre eğitim alan Süleyman Kaya Çilingiroğlu, tıp doktoru olabildi mi? İşte Çilingiroğlu’nun hayatına dair merak edilen detaylar.

Doktor bir aileden gelen

Kaya Çilingiroğlu, Türk spor yorumcusu ve eski bir yüzücüdür. Bir dönem Türkiye millî yüzme takımında kaptanlık yaptı.

TRABZONLU BİR AİLENİN ALMANYA’DA DOĞMUŞ EVLADIDIR

Kaya Çilingiroğlu, 22 Ocak 1964 tarihinde Almanya’da doğmuştur. Ailesi Sürmene, Trabzonludur. 1966 yılında İstanbul’a gelerek Saint Michel Fransız Lisesi’nde lise eğitimine başlamasının ardından, iki yıl sonra Yıldız Lisesi’ne geçiş yaparak lise eğitimini tamamladı. 1985 yılından 1990 yılına kadar, balıkçılık, bar işletmeciliği, sigortacılık, emlakçılık ve borsa işleri yaparak “2019” isimli bir radyonun ortaklığı ile bir GSM bayiliği ve başka bir reklam ajansına ortaklıkta yaptı.

PARİS’TE EVLENDİĞİ HÜLYA AVŞAR İKİNCİ EŞİDİR

Kaya Çilingiroğlu, 1990 yılında Ayşem Saraçoğlu ile yaptığı evliliği bitierek, 1993 yılında flört etmeye başladığı Hülya Avşar ile 1997 yılında Paris’te evlendi. Çilingiroğlu-Avşar çiftinin evliliklerinden 1998 yılında Zehra adını verdikleri bir kız çocukları dünyaya geldi. Avşar’ı aldatması medya aracılığıyla ifşa olan Çilingiroğlu ve Avşar 2005 yılında boşanırken Çilingiroğlu, 2009 yılında Feraye Tanyolaç ile evlendi. Tanyolaç-Çilingiroğlu çiftinin evliliklerinden Hüseyin Kaya adını verdikleri bir çocukları oldu. Çift, 2014 yılında yollarını ayırarak boşandı. Tıp Fakültesine devam eden Çilingiroğlu, fakülteyi beşinci sınıfta bıraktı. Kaya Çilingiroğlu, halen TRT Spor’da yorumculuk yapmaktadır.