Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kaybeden yok. Kazanan: ÜMMET – Kocatepe Gazetesi

Kaybeden yok. Kazanan: ÜMMET – Kocatepe Gazetesi
Kaybeden yok. Kazanan: ÜMMET

Gençlik Spor Bakanlığı ve İHH İnsanı Yardım Vakfı’nın Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nın girişimleriyle Türk, Afgan, Pakistanlı, Iraklı, Mısırlı, Suriyeli 14-29 yaş aralığındaki 28 gencin bir araya gelerek 4 karma takımla halı saha maçı organizasyonu yapıldı. Gençlere eşofman takımı ve halı saha ayakkabısı hediye edildi.
28 GENÇ 4 TAKIM HALİNDE YARIŞTI
Yapılan organizasyon hakkında bilgi veren İHH İl Başkanı Ahmet Ertürk, “Afyonkarahisar İHH ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ortaklaşa düzenlediği “Kardeşine El Uzat” projesi kapsamında 28 kardeşimiz 16’sı Türk, 8 uluslararası öğrenci, 4 kişisi de mülteci gençlerden oluşan bir takım karması yaptık. Biz bu karma takımların adını “Ümmet Karması” olarak adlandırdık. Bugün burada müsabakalar oynanacak 4 maçın ardından final maçı oynanacak. Kaybedenin olmadığı bir organizasyon olacak. Ümmetimizin birliğine ve beraberliğine selam olsun. Burada gençlerimiz arasındaki temel amacımız hepsi kazanacaklar, kardeşlik, birlik ve beraberlik, Afgan, Pakistanlı, Iraklı, Mısırlı, Suriyeli, burada Türkiye’den gençlerimiz var. Hepsi birlik ve beraberce Afyon’daki gençliği kardeşler arasında sergileyeme çalışıyoruz” dedi.
Başkan Ertürk’ün yaptığı başlama vuruşu sonrasında başlayan turnuvada 4 takım önce ilk maçlarını oynadı. Kazanan takımlar finalde karşılaşırken kaybeden takımlar ise üçüncülük maçı için mücadele etti. (Kocatepe Haber Merkezi)