Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kayıp şoförden haber alınamıyor – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Kayıp şoförden haber alınamıyor

Afyonkarahisar’da bir nakliye şirketinde şoför olan Mustafa Aksoy’dan 10 Şubat’tan bu yana haber alınamıyor. İzmir’e ayçiçeği götürmekiçin Afyonkarahisar’dan Dinar’a giden Aksoy’un aracı ise 11 Şubat’ta yanmış vaziyette bulundu

Afyonkarahisar’da bir nakliye şirketinde kamyon şoförü olarak çalışan 35 yaşındaki Mustafa Aksoy’dan 4 gündür haber alınamıyor. Aksoy’un İzmir’e ayçiceği gönderilmesi için çağrıldığı Dinar’a 10 Şubat’ta öğleden sonra gittiği, aynı günden itibaren Aksoy’a ulaşılamadığı belirtiliyor.
Mustafa Aksoy’un kullandığı 03 RF 562 plakalı kamyon ise 11 Şubat sabahında Dinar yakınlarında sağ tarafı çamura saplanmış bir şekilde bulunduğu bildirildi. Aksoy’u nakliye işi için Dinar’a çağıran kişilere de ulaşılamadığı iddia edildi.
Evli ve 3 çocuk babası olan Aksoy’un measi arkadaşları, “Arkadaşımızı gören ve kendisinden haberi olan herkes, lütfen bize haber versin” dedi.
Araç sahibi Ahmet Tetik, Şoför Mustafa Aksoy’dan Cuma günü saat 15.30’dan bu yana haber alınamadığını, bunun üzerine durumu emniyete bildirdiklerini kaydetti.
Tetik, şöyle konuştu:
“Aracın bulunduğu yerin 100 metre ilerisinde beton santrali var. Oradaki bekçinin söylediğine göre Cuma akşamı saat 6 buçuk 7 civarında araçta herhangi bir şey yokmuş. 200 metre ileride besihane var. Oradan geçenler akşam saat 11- 12 civarında arabada herhangi bir şey olmadığını söylüyorlar. Ama sabah Jandarma sabah yanık bir vaziyette aracı buluyor.”
Ahmet Tetik, aracın çamura saplandığında beton fabrikasından yardım istendiğini, bu sırada Mustafa Aksoy ile birlikte bir ya da iki kişinin daha bulunduğunun iddia edildiğini söyledi. Tetik, Mustafa Aksoy’un en kısa sürede bulunmasını istedi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti