Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kaza “geliyorum” diyor – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Kaza "geliyorum" diyor

Afyonkarahisar-Kütahya karayolunun Gecek Kaplıcası mevkiindeki düzensizlik büyük kazalara davetiye çıkartıyor

Yaklaşık 3 yıldır süren çalışmaların ardından Afyonkarahisar Kütahya karayolu büyük oranda bölünmüş yol haline getirildi. Bu çalışmalar sürerken Gecek Kaplıcası’nın giriş noktasında da yeni bir köprü yapılarak DDY üst geçidi genişletildi. Bölünmüş yol çalışmalarının sürdüğü dönemlerde bu yolda büyüklü küçüklü pek çok trafik kazası yaşandı. Şimdi yapılan düzenlemelerin eksik bırakılması ve gerekli önlemlerin alınmaması nedeniyle yeni kazalar “geliyorum” diyor.
KAZA İHTİMALİ ÇOK YÜKSEK
Afyonkarahisar’dan Kütahya istikametine giden araçların karşı şeride geçmesini önleyici bariyerler tamamlanmadığı için başta toplu taşıma araçları olmak üzere bir çok aracın şerit ihlali yaptığı yolda her an bir kaza tehlikesi yaşanıyor. Yol kenarındaki banketleri kullanarak Gecek Kaplıcası’na kısa yoldan giriş yapmak isteyen araçlar bir anda kendilerini Kütahya istikametinden son sürat gelen araçların karşısında buluyorlar. Yaklaşık bir kilometre ileride Gecek mesire yeri yakınından yapılan yeni girişi kullanmak istemeyen duyarsız sürücüler nedeniyle bu bölgede büyük kazalar yaşanması an meselesi.
EKSİKLİKLER GİDERİLSİN
Yolda yapılan çalışmaların bir an önce tamamlanarak şerit ihlali yapılmamasını, Gecek Kaplıcası’na eski yoldan giriş yapılmasını ve yayaların yol ortasından yürümesini önleyici tedbirler alınmasını isteyen vatandaşlar, “Bu tedbirler alınmazsa çok can yakacak” diyerek yetkilileri göreve davet ediyorlar. Yol kenarındaki banketler ile yol ortasındaki bariyerlerin bir an önce yapılmasını isteyen hemşehrilerimiz yetkililerin konuya ilgisini bekliyorlar. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti