Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kaza kurbanı oluyordu

Kaza kurbanı oluyordu

Dün oynanan maçta Köy Hizmetlerispor, rakibi Sandıklıspor karşısında ilk yarıda bir hayli başarılıydı. Ancak ikinci yarıda az kalsın kazaya kurban gidiyordu.

Maça golle başlayan Köy Hizmetlerispor, müsabakanın ilk düdüğüyle Sandıklıspor defansını çok rahatsız etti. Köy Hizmetlerispor, 4’üncü dakikada Mehmet’in golüyle 1-0 üstünlüğü yakaladı. Skorda üstünlüğü kuran Köy Hizmetlerispor, Sandıklıspor kalesine akınlarına devam etti. 15’inci dakikada Beyazıt’ın golüyle 2-0’ı bulan Köy Hizmetlerispor, maçı kazanmış havasına çabuk büründü. İlk yarı Köy Hizmetlerinin 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.
Bambaşka bir Sandıklı
Sandıklıspor, ikinci yarıya çok istekli başladı. Maçı çevirmek için elinden geleni yapan Kırmızı Beyazlılar, Atakan’ın golüyle durumu 2-1 yaptı. Bu golle maçı çevirmek için ümitlenen Sandıklıspor, daha baskılı oynamaya başladı. 50’nci dakikada Hüseyin’in golüyle skorda eşitliği sağlayan Sandıklıspor, zor olanı yaptı ve 2 dakika sonra Hüseyin’le bir gol daha buldu. 2-0 mağlupken 3-2 üstünlüğü ele geçiren Sandıklıspor Köy Hizetlerispor’a büyük şok yaşattı. ‘Maçın kaderi değişti’ denirken 65’inci dakikada Köy Hizmetlerispor, Hulusi’nin golüyle 3-3’lük eşitliği sağladı. Maçı bu noktaya taşıyan Sandıklıspor, Köy Hizmetlerispor’un golünden sonra büyük bir şok geçirdi. Müsabakanın geri kalan dakikalarında da gol sesi çıkmadı. Maçın normal süresi 3-3 sona erdi.
Uzatmalara gitti
Maçın normal süresi 3-3’lük beraberlikle sona erdi. Bu skor maçı uzatmalara götürdü. İlk uzatmada da gol sesi çıkmadı. 2. uzatmailk dakikalarında Köy Hizetlerispor, penaltı kazandı. Topun başına geçen Mustafa, takımının maçta ki 4’üncü sayısını atan isim oldu. Sandıklıspor, gol için Köy Hizmetlerispor kalesine yüklense de maçta başka gol sesi çıkmadı ve final maçını kazanan ekip Köy Hizmetlerispor oldu.