Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kazalar, bir anda gerçekleşir; dikkatli olunmalı

Bu haberin fotoğrafı yok
Kazalar, bir anda gerçekleşir; dikkatli olunmalı

A Sınıfı İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Uzmanı Cengiz Otlu, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nde iş güvenliği ile ilgili eğitim verdi. Otlu, kazaların bir anda gerçekleştiğini, bu nedenle dikkatli olunması gerektiğini kaydetti

A Sınıfı İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Uzmanı Cengiz Otlu, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nde Müdürlük personeli ve Afyonkarahisar UMKE ekibine eğitim verdi. Otlu, iş kazalarının çok küçük bir zaman diliminde meydana geldiğini, bu nedenle herkesin gerekli önlemi alması gerektiğini bildirdi. Kazaların, kendine aşırı güven, hız, dikkatsizlik ya da tecrübesizlik etkenleri dolayısıyla meydana geldiğini hatırlatan Otlu, bu durumun önüne geçilmesi için bireylere de görev düştüğünü aktardı.
BİRÇOK KONUDA BİLGİ AKTARILDI
Otlu’nun eğitiminde mevzuat, fiziksel ve kimyasal risk etmenleri, elektrikle çalışmalarda iş sağlığı güvenliği, uyum, tertip, düzen, ekranlı araçlarda iş sağlığı ve güvenliği, mekanik ve elektrikli ev aletleriyle ilgili çalışmalarda iş sağlığı, yangın, kişisel koruyucu donanım malzemeleri ve kullanımı, kaldırma araçları ve yüksekte çalışmalarda iş sağlığı konu başlıkları yer aldı. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti