Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kazanacakken kaybettiler – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Voleybol Efeler Ligi’nde
Kazanacakken kaybettiler

Türkiye Voleybol Efeler Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı ligin 3. haftasında kendi sahasında Jeopark Kula Belediyespor’u konuk etti. Fikstüre göre Jeopark Kula Belediyespor’un sahasında oynanması gereken maç, Kula sahasının inşaatının devam etmesinden dolayı Afyonkarahisar’da oynandı.
Maça hızlı başlayan Afyon Belediye ilk seti 25-18 farklı skorla kazandı. İkinci seti rakibine 15-25 teslim eden Afyon Belediye üçüncü sette hakem Nurper Özbar’ın kritik noktalarda verdiği hatalı kararlardan dolayı üçüncü sette başa baş mücadele ettiği sırada oyundan düşerek bu seti de 23-25 kaybetti. Dördüncü sette yine Afyon Belediye’nin eşitliği yakaladığı sırada hakem devreye girdi ve 20-20’de yine hatalı karar vererek oyunun seyrine müdahale etti. 24-24’e gelindiğinde Afyon aleyhine karar veren hakem ayrıca iki takımı da kırmızı kart gösterdi. Bu setin sonunda ise 28-30 Kula kazandı.
Maçın sonunda iki takımdan, taraftarlardan ve seyircilerden büyük tepkiler geldi. Özellikle Nurper Özbar’a yapılan tepkiler oldukça fazlaydı. Nurper Özbar, geçen sezon Galatasaray, bu sezon ise İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Kula Belediyespor maçlarında yaptığı davranışlar ve verdiği kararla Afyon Belediye’ye karşı art niyetli olduğunu gösterdi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti