Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kazançlarını yatırıma, yatırımlarını modernleştirmeye harcayan şirketlerin yanındayız

Kazançlarını yatırıma, yatırımlarını modernleştirmeye harcayan şirketlerin yanındayız
Kazançlarını yatırıma, yatırımlarını modernleştirmeye harcayan şirketlerin yanındayız

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektörlere gerçekleştirdiği nezaket ziyaretlerine devam ediyor. Ziyaretlerde konuşan Vali Balkanlıoğlu, kazançlarını yatırıma, yatırımlarını ise modernleştirmeye, geliştirmeye harcayan şirket sahiplerinin yanlarında olduklarını söyledi

Vali İrfan Balkanlıoğlu, hafta sonu beraberinde, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser ile birlikte Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Sayın Prefabrik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketine, Sağlamlar Hazır Beton ve Beton Elemanları Şirketine, Metin Helva ve Reçel Fabrikasına ile Dehşetiler Makina Çelik Yapı Sistemleri şirketine birer nezaket ziyaretinde bulundu.
Çalışmaları yerinde incelediler
Ziyaretlerine, Sayın Prefabrik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketiyle başlayan Vali İrfan Balkanlıoğlu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve ATSO Başkanı Hüsnü Serteser, şirket sahipleri Kadir Sayın ve Sait Sayın tarafından karşılandı. Şirket Sahiplerinden çalışmaları hakkında bilgiler alan Vali Balkanlıoğlu, prefabrik ve inşaat sektörünün önde gelen isimlerinden olan Sayın Prefabrik ve İnşaat Şirketinin Afyonkarahisar’da yaptığı bir çok yatırımı ve başarılı çalışmalarını takip ettiklerini söyledi. Vali Balkanlıoğlu, başta yöneticiler olmak üzere tüm çalışanlarına işlerinde başarı ve bol kazanç diledi. Fabrika içinde gezen Vali, Belediye Başkanı ve ATSO Başkanı, yapılan prefabrik inşaat malzemelerini ve işlemleri yakından gördüler. İncelemeler sırasında konuşan Vali Balkanlıoğlu, gördüğü çalışmalar karşısında çok memnun olduğunu, kapalı mekânlarda, köprü geçişleri, binalar, hazır betonların modern ve seri bir şekilde üretilmesinin İlimiz ve ülkemiz ekonomisi açısından büyük bir kazanım olduğunu söyledi.
Ziyaret sonunda Vali Balkanlıoğlu, Belediye Başkanı Çoban ve ATSO Başkanı Serteser’e teşekkür eden Şirket Sahibi Kadir Sayın, ziyaret nedeniyle büyük onur ve mutluluk duyduklarını söyleyerek teşekkür etti.
Hatıra fotoğrafı çektirdiler
Bu ziyaretin ardından Sağlamlar Hazır Beton ve Beton Elemanları şirketine giden Vali Balkanlıoğlu ve beraberindekiler şirket sahipleri Cengiz Sağlam ve Necati Sağlam’dan çalışmaları hakkında bilgiler aldılar. Yapılan nezaket ziyaretinde konuşan Vali İrfan Balkanlıoğlu, “Sağlamlar Hazır Beton ve Beton Elemanları fabrikasını gezdik. Çok kaliteli bir hizmet veriyorlar. Daha önce bu işler el tezgâhlarında yapılı-yordu. Şimdi ise son derece modern sistemde ve seri üretim olarak gerçekleştirili-yor. Kazançlarını yatırıma, yatırımlarını ise modernleştirmeye, geliştirmeye harcayan şirket sahipleri Cengiz ve Necati Sağlam’ı kutluyor, kendilerini tebrik ediyorum.” dedi. Şirket sahibi ve çalışanlarıyla da görüşerek bir hatıra fotoğrafı çektiren Vali Balkanlıoğlu, tüm çalışanlara hayırlı ve bol kazançlar temennisinde bulundu. Şirket Sahibi Necati Sağlam ise ziyaret nedeniyle teşekkür ederken, bu tür ziyaretlerin kendilerine onur, mutluluk ve çalışma şevki verdiğini söyledi.
“Ziyaretler çalışma
şevki veriyor”
Metin Helva ve Reçel Fabrikasına da bir nezaket ziyareti gerçekleştiren, Vali Balkanlıoğlu, Başkan Çoban ve ATSO Başkanı Serteser, Metin Helva Sahibi Metin Boztoprak ile bir süre sohbet ederek, ithalat ve ihracatı hakkında bilgiler edindiler. Yapılan sohbette Şirket sahibi Metin Boztoprak ziyaret nedeniyle teşekkür ederek, onur ve mutluluk duyduğunu söyledi.
Son olarak, İş adamı Melih Yurter ve Hakan Yurter’in sahibi oldukları Dehşetiler Makine, Çelik Yapı Sistemleri şirketine giden protokol burada yapılan çelik yapı malzemelerini ve makinaları yakından incelediler. Ziyaret nedeniyle teşekkür eden İş adamı Melih Yurter, şirket ve yapılan işler hakkında bilgiler verdi.
Dehşetiler Makina Çelik Yapı Sistemleri San. Tic. Ltd. Şti. olarak firmanın 1998 yılında Hububat Depolama Sistemleri üretim çalışmalarına, Mart 2000’de ise seri imalata başladığını belirten İş adamı Melih Yurter, “Firmamız üretim her aşamasında kaliteye önem vermekte olup, müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Halen ülkemizin seçkin tesislerinde 70 den fazla silomuz hizmet vermekte olup, silolarımız üstün kalitesiyle kendini kanıtlamıştır. Firmamız yüzde 100 kendi imalatı olan siloların montajını da kendi yapmaktadır.” dedi. Ziyaretin kendilerine güven ve çalışma şevki verdiğini belirten Yurter, Vali Balkanlıoğlu, Belediye Başkanı Çoban ve ATSO Başkanı Serteser’e ziyaret nedeniyle teşekkür etti. (Kocatepe)