Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Keçiler Acıbadem’e hazırlanıyor – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele
Keçiler Acıbadem’e hazırlanıyor

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor yarın kendi sahasında Acıbadem Üniversitesi’ni konuk edecek. İkinci yarıya Pertevniyal maçıyla hızlı başlayan Afyon Belediyespor, geçen hafta da Bursaspor Durmazlar karşısında uzatmalarda 99-96 mağlup olmuştu. Bu hafta kendi sahasında Acıbadem Üniversitesi’ni mağlup ederek seriye başlamak isteyen Afyon Belediyespor çalışmalarına devam ediyor. Takım hakkında bilgi veren Afyon Belediyespor Genel Menajeri Muhammet Doğan, “Salı ve Perşembe günleri çift idman, Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri tek idman yapıyoruz. Bu hafta Perşembe günü de tek idman yaparak maça hazırlıklarımızı sürdürüyoruz.
Yeni transfer Emre Bayav takımdan ayrı olarak bireysel çalışıyor. Emre’ye özel program uygulanıyor.
Gökhan Şengönül nezaretinde kondisyon çalışan Emre Bayav Fazıl Uluçelik’le de top çalışmaları ve teknik çalışıyor. Ayrıca Bursaspor Durmazlar maçında diskalifiye olan Tuğberk’in durumunun netleşmesi bekliyoruz” dedi.
“BURSA MAÇIYLA İLGİLİ
GEREKLİ BAŞVURULARI YAPTIK”
Bursaspor Durmazlar maçında yaşanan olaylar hakkında konuşan Doğan, “Bursaspor Durmazlar maçında yaşanan olaylardan dolayı federasyona gerekli başvuruyu yaptık. Disiplin Kurulu’ndan çıkacak kararı bekliyoruz” ifadesine yer verdi.  
“BU TAKIMA
HERKESİN SAHİP
ÇIKMASI GEREKİYOR”
Acıbadem Üniversitesi maçıyla ilgili Afyonkarahisar halkına çağrı yapan Doğan, “Seyirciye bu hafta hiç olmadığı kadar ihtiyaç var. Rica ediyoruz bütün işlerini maça göre ayarlayıp maça gelirlerse çok seviniriz. Bu maç bizim için önemli olduğu kadar taraftarımızın da yanımızda olmasını istiyoruz. Salonun dolması ve seyircimizi yanımızda görmek, onlarla birlikte maçı kazanmak istiyoruz. Bu takıma herkesin sahip çıkması gerekiyor” şeklinde konuştu.
Afyon Belediyespor’un Acıbadem Üniversitesi’ni ağırlayacağı maç Atatürk Spor Salonu’nda Cumartesi günü saat 18.00’de başlayacak.
 >> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti