Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Keçiler arayı değerlendirmek istiyor

Pınar Karşıyaka maçında mağlup

Pınar Karşıyaka maçında mağlup olan HDI Sigorta Afyon Belediyespor, milli maçlar nedeniyle lige verilen 1 haftalık arayı iyi değerlendirerek Bahçeşehir Koleji’ni mağlup etmek istiyor

 

ING Basketbol Süper Ligde mücadele eden HDI Sigorta Afyon Belediyespor lige verilen arayı iyi değerlendirmek istiyor. Aranın ardından evinde Bahçeşehir Koleji’ni konuk edecek olan Afyon Belediye, maçın hazırlıklarına başladı.
HDI sigorta Afyon Belediyespor’da oyunculara verilen 2 günlük iznin ardından Bahçeşehir Koleji ve 4 gün sonrasında oynanacak olan Fenerbahçe Beko maçlarının hazırlıkları başladı.
Başantrenör Faruk Beşok nezaretinde gerçekleştirilen tek çalışmayla günü tamamlayan Afyon Belediyespor’da oyuncuların moralli oldukları gözlendi.
FIBA 2023 Dünya Kupası Elemeleri B Grubu’nda oynayacağı Belarus ve Büyük Britanya maçları nedeniyle hafta sonunda maçların oynanmayacak olması nedeniyle daha uzun süre çalışma fırsatı bulduklarını ifade eden Başantrenör Faruk Beşok, “Güçlü takımların yer aldığı ligde iyi mücadeleler veren bir takımız. Önümüzde 5 günde oynayacağımız 2 önemli karşılaşma var. Önceliğimiz Bahçeşehir Koleji’ni taraftarımız önünde mağlup etmek. Sonrasında ise Fenerbahçe Beko maçını düşüneceğiz” dedi. >> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti