Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Keçiler ilk maçı kaybetti – Kocatepe Gazetesi

Keçiler ilk maçı kaybetti – Kocatepe Gazetesi
Keçiler ilk maçı kaybetti

2017-18 basketbol sezonunda Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor ligin ilk maçında deplasmanda Antalyaspor’a konuk oldu. Daha önce de Antalyaspor ile Federasyon Kupası’nda karşılaşan Afyon Belediye rakibine mağlup olmuştu. Lig’de de oynadığı maça hızlı başlayan Afyon Belediye olurken, ikinci çeyrekte Antalyaspor hızını artırdı ve ilk yarıyı önde tamamladı. Üçüncü çeyrekte hızlı olan Afyon Belediye, son çeyrekte yine rakibine teslim oldu. Maçın sonunda 71-65’lik skorla Afyon Belediye rakibine boyun eğdi.
Maça hızlı başlayan Afyon Belediye oldu. İlk çeyrekte rakibine oranla daha fazla sayı imkanı bulan Afyon Belediye ilk 6 dakikada 12-5’lik farkı yakaladı. Çeyrekte bulduğu 3’lüklerle oyunda kalan Antalya ise farkın açılmasını önledi. Afyon Belediye ilk çeyreği 16-14 önde tamamladı.
İkinci çeyreğin ilk iki dakikasında yakaladığı seri ile skoru 22-16’ya getiren Antalyaspor oldu. Çeyrek sonuna kadar Afyon Belediye’nin hücumlarına başarılı savunma yapan Antalya, Afyon Belediye’nin öne geçmesine engel oldu. Antalyaspor ikinci çeyreği 23 sayı ile tamamlarken Afyon Belediye ise 16 sayıda kaldı.
İkinci yarıya 37-32 önde başlayan Antalyaspor, Afyon Belediye’nin hücumlarına mani olamadı. 39-39’luk beraberlikle geçen 3 dakikanın ardından Afyon Belediye üstünlüğü, Antalyaspor’un elinden almayı başardı. Afyon Belediye bu çeyrekte 19 sayı bulurken Antalya ise Afyon’a 15 sayı ile cevap verdi.
52-51’lik skorla son çeyreğe 1 sayı üstün başlayan Afyon Belediye olurken son çeyreğin ilk 5 dakikasında maçta üstünlük sürekli el değiştirdi. 5 dakika sonunda 60-59 Antalya üstünlüğü oluştu. Hasan Emir ile farkı açan Antalya geriye düşmeden oyunda kaldı ve maçın sonunda 71-65’lik skorla kazanan ekip olmayı başardı. Ligin yeni ismi Antalyaspor bu maçtan aldığı galibiyetle de lige iyi bir başlangıç yapmış oldu.