Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Keçiler ilk maçı kazandı – Kocatepe Gazetesi

Keçiler ilk maçı kazandı – Kocatepe Gazetesi
Keçiler ilk maçı kazandı

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden takımların yer aldığı Federasyon Kupası C Grubu’nda mücadele eden Afyon Belediyespor ilk maçında Bursaspor ile karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan ekipler ilk çeyreği ve ikinci çeyreği berabere tamamladı. Üçüncü çeyreği Afyon Belediye 3 sayı ile önde tamamlayan ekip oldu. Maç sonunda ise yine eşitlik oldu ve uzatmalar başladı. Uzatmalarda Bursaspor’a oranla 4 sayı farkla üstünlük sağlayan Afyon Belediyespor maçı 79-75 kazandı.
Maça iki ekipte hızlı başladı. Savunma ağırlık oynayan ekipler hücumda 16-16 eşit mücadele etti. İlk çeyreğin sonunda eşitlik bozulmadı.
İkinci çeyreğe 16-16 beraberlikle başlayan ekipler ikinci çeyrekte yine aynı 22’şer sayı kaydetti. İlk yarıda eşitlik bozulmadı ve takımlar soyunma odasına 38-38’lik beraberlikle gitti.
Üçüncü çeyrekte Afyon Belediye, Bursaspor’a oranla daha dinç bir oyun sergiledi. Afyon Belediye 16 sayı kaydederken Bursaspor ise 13 sayıda kaldı.
Son çeyreğe 54-51 üstünlükle başlayan Afyon Belediye son çeyrekte Bursaspor’a karşı zorlandı ve bu kez Bursaspor fazla sayı bulan ekip oldu. 15 sayı bulan Bursaspor’a Afyon Belediye 12 sayı ile cevap verdi. Maçın sonunda 66-66 eşitlik oluşunca uzatmalara gidildi.
Uzatmalarda Afyon Belediye daha çok sayı bularak 79-75 rakibini mağlup eden taraf oldu. Afyon Belediye kazandığı bu maçla Federasyon Kupası C Grubu’nda ilk maçı kazandı.

 

Özcan maçın adamı oldu

 

Federasyon Kupası C Grubu ilk maçında Bursaspor Durmazlar’ı uzatmalarda 79-75 mağlup eden Afyon Belediyespor’daki Alper Özcan 16 sayı 3 asist 2 top çalma ile oynayarak maçın adamı seçildi.