Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Keçiler ilk maçına Antep’te çıkıyor

HDI Sigorta Afyon Belediyespor,

HDI Sigorta Afyon Belediyespor, 25 Eylül’de başlayan Süper Lig’de Gaziantep Basketbol maçıyla sezonu açacak

 

Yeni bir teknik ekip ve yeni oyuncu grubuyla 2021-2022 sezonunda mücadele verecek HDI Sigorta Afyon Belediyespor hazırlık sürecinde oynadığı ING Basketbol Süper Ligin yeni ekiplerinden Yukatel Merkezefendi Belediyespor ve Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Manisa Büyükşehir Belediyespor hazırlık karşılaşmalarında sahadan mağlup ayrılmıştı.
ING Basketbol Süper Lig’in en düşük bütçeli takımı olan HDI Sigorta Afyon Belediyespor’da oyuncuların ortaya koyacağı performans kadar Basketbol Süper Lig deneyimi olmayan başantrenör Faruk Beşok’un da kenardan takımını nasıl yöneteceği merak ediliyor. Gözler artık 2 gün sonra Gaziantep deplasmanında oynanacak olan sezonun ilk karşılaşmasına çevrildi.
HDI Sigorta Afyon Belediyespor, lig öncesinde transferi kapattı. Bench’te de doluluk oranını yeterli seviyeye çeken Afyon Belediye, takımdaki uyumu, oyuncular arasındaki kardeşlik ve arkadaşlığı, teknik ve taktik çalışmaları tamamlamak için çalışmalarını sürdürüyor. Oynadığı iki hazırlık maçını kaybeden ve eksiklerini görme fırsatı bulan Keçiler, eksiklerini gidermek ve sezona hazır başlamak istiyor. Afyon Belediye, teknik heyetle birlikte takım halinde fotoğraf çektirdi.
Afyon Belediyespor’un, Gaziantep’in ev sahipliğinde oynanacak olan maç saat 15.30’da Tivibu Spor 2’den canlı yayınlanacak. >> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi