Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Keçiler kazanırsa avantaj yakalayacak

HDI Sigorta Afyon Belediyespor

HDI Sigorta Afyon Belediyespor Basketbol takımı ligin 28. haftasında evinde OGM Ormanspor’u konuk edecek. Play-Off hedefiyle maça çıkacak olan Keçiler, kazanırsa avantajlı hale gelecek ve Play-Off potasına tekrar girebilir

 

ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden HDI Sigorta Afyon Belediyespor basketbol takımı ligin 28. haftasında OGM Ormanspor’u konuk edecek. Ligde sadece 6 galibiyet ile ligin son sırasında yer alan Ormanspor, Afyonkarahisar’da galibiyet hedefliyor.
Geçtiğimiz hafta oynanan Galatasaray maçında hatalı hakem kararları sonrasında sahadan mağlup ayrılarak önemli bir galibiyet kaybı yaşayan Afyon Belediye ligde kalan 3 maçını kazanarak Play-Off turunda mücadele etmek istiyor.
Ligin en düşük bütçeli takımı olmasına rağmen özellikle istikrarlı yabancı oyuncu grubuna sahip olan Keçiler, ligde ortaya koyduğu mücadele ve aldığı sonuçlarla 27 hafta boyunca sporseverlerin de takdirini topladı.
Play-Off barajının sadece 1 galibiyet gerisinde yer alan Keçiler kalan 3 maçından minimum 5 puan toplaması halinde büyük ölçüde Play-Off turuna kalacak son takım olacak. Empara Halı Gaziantep Basketbol ile ligde oynadığı 2 maçı da kazanarak ikili averajda öne geçen Keçiler, yarın Ormanspor, 29. haftada Beşiktaş ve ligin son haftasında ise Lokman Hekim Fethiye Belediye ile karşı karşıya gelecek. Yarın Ormanspor’u konuk edecek olan Keçiler rakibini mağlup ederek Play-Off yarışını son 2 haftaya taşımak istiyor. En yakın rakibi Empara Halı Gaziantep Basketbol yarın 15.15’te Ankara’da Türk Telekom’a konuk olacak. Mücadeleyi Türk Telekom kazandığı takdirde Keçiler avantajı eline geçirmiş olacak.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi