Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Keçiler kazanmaya devam ediyor – Kocatepe Gazetesi

Keçiler kazanmaya devam ediyor – Kocatepe Gazetesi
Keçiler kazanmaya devam ediyor

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor Basketbol takımı Samsun Büyükşehir Belediyespor’a konuk oldu. Maça hızlı başlayan Afyon Belediye ilk çeyrekte açtığı farkı maçın sonuna kadar devam ettirdi ve maçı 83-70 kazanmayı bildi.
İlk çeyreğe hızlı başlayan Afyon Belediyespor oldu. Afyon Belediye karşılaşmaya dış atışlarla başlarken Samsun Anakent’de geride durmayıp etkili hücumlarla karşılık verdi. İlk 4 dakikada 12-11 Samsun üstünlüğü bulunuyordu. Skor 16-11’e geldikten sonra 13-0’lık seri yakalayan Afyon çeyreğin sonunda üstünlüğü de eline geçirdi. İlk çeyrek 27-18 Afyon Belediye üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci çeyrek ilk çeyrek tersine yavaş başladı. İlk 3 buçuk dakikada takımlar sadece 6 sayı üretebilirken Afyon Belediye 36-20 ile farkı 16 sayıya kadar çıkardı. Samsun yerli oyuncularının isabetleriyle 7-0’lık seri yakalasa da teknik faul hızlarını biraz kesti. Fakat Afyon’u yine durduran Samsun bu sefer de 8-0’lık seriyle maça ortak oldu. İlk yarı 45-40 Afyon Belediye üstünlüğü ile tamamlandı.
İkinci yarının ilk çeyreğinin üç dakikasına 11-3’lük seriyi sıkıştıran Samsun öne geçti. İbrahim ve Alper gibi tecrübeli oyuncularıyla toparlanan Afyon ise serbest atışların da yardımıyla 6. dakikayı 60-54 önde tamamladı. Yüzdelerin düştüğü bölümde serbest atışlarla etkili olan Afyon son çeyreğe 66-59 önde girmeyi de başardı.
Alper, Ogün ve Altan ile yüksek performans sergileyen Afyon isabetleriyle farkı yeniden çift haneler seviyesine taşıdı. Rakibine 2 buçuk dakika sayı attırmayan Samsun bu bölümde sadece 4 serbest atış sayısı bulabilince fark erimedi. Maçın bitimine 3 dakika kala Holston ve Cihan’ın isabetleriyle Samsun yeniden umutlandı. Skor da bu bölümde 75-70’e geldi. Fakat alınan mola sonrası sahaya çok kararlı dönen Afyon rakibine sayı imkanı vermedi. Kalan 3 dakikayı 8-0’la bitiren Afyon Belediye karşılaşmadan da 83-70 galip ayrılmayı bildi.