Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Keçiler ligde kalmayı garantiledi – Kocatepe Gazetesi

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde
Keçiler ligde kalmayı garantiledi

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor basketbol takımı, ligin 30. haftasında evinde Anadolu Efes’i konuk edecek. Cumartesi günü saat 13.00’te Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’nda oynanacak olan maçta Afyon Belediye’nin kazanma şansı yok gibi görünüyor.  Gaziantep deplasmanına 7 kişilik oyuncu ekibiyle giden Afyon Belediye, sakatlıklardan ve gidenlerden çok çekti.
Afyon Belediye ligin bitimine bir hafta kala ligde kalmayı garantiledi. Rakibi Adatıp Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol, takımının averaj ve puan ile önünde yer alan Afyon Belediye bu durumuyla önümüzdeki yıl da aynı lig’de top koşturacak. Sakarya’nın 5, Afyon Belediye’nin ise 6 galibiyeti var. Sakarya son maçı kazansa da Afyon Belediye hem içeride hem de dışarıda Sakarya’yı mağlup ettiği için ligde kalacak.
Adatıp Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol takımında yapılamayan ödemeler yüzünden oyuncular kulübü terk etmişti. O günden sonra oyun düzeni oturtamayan Sakarya, bitime bir hafta kala lige veda etti. Durumu kesinleşen Sakarya, lige çıkmayan Trabzonspor ile birlikte küme düştü.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti