Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Keçiler öğrencilerle buluştu – Kocatepe Gazetesi

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde
Keçiler öğrencilerle buluştu

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor’un oyucuları Kaptan Altan Erol, Çağan Aydın, Dorukhan Engindeniz, Kerem Gülmez, Yönetim Kurulu Üyesi Eyüp Selman Yavuz, İdari Menajer Fazıl Uluçelik, Millet Kıraathanesi’nde yapılan “Afyonkarahisar’da Basketbol Sevgisi” konulu sohbete katıldı. Sohbete ev sahipliğini yapan İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Turizm Şube Müdürü Arif Kavas, “Afyon son yıllarda yaptığı atılımla altın çağını yaşıyor. Bu sporların oynandığı saha ve salonlara baktığımızda tribünlerde yaşanan doluluk oranı çok iyi. Biz de buna futbolun önüne geçen ve sevilen spor olan basketboldan oyuncuları sizler için davet ettik.” dedi.  
Kavas’tan sonra kendisini anlatan Kaptan Altan, sözü takım arkadaşlarına bıraktı. Çağan Aydın, Dorukhan Engindeniz ve Kerem Gülmez de kendilerini anlattı ve sohbete katılan gençlerin sorularını yanıtladı.
Gençler “Çalışmak istediğiniz antrenör var mı?”,  “Favori oyuncunuz kim?”, “NBA’da tuttuğunuz takım var mı?”, “Transfer olurken nelere dikkat ediyorsunuz?”, “Maçlarda son atakta, son atışlar size verildiğinde neler hissediyorsunuz?”, “Basketbolda boy kısalığı oynamamaya sebep mi?” gibi sorulara sırayla cevaplar verdiler.
Yaklaşık 1 saat süren sohbetin ardından toplu şekilde hatıra fotoğrafı çektirilirken, ayrıca basketbolcular tek tek de fotoğraf çektirmek isteyen gençleri de kırmadılar.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Özel Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti