Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Keçiler Orman’ı son çeyrekte yaktı

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele
Keçiler Orman’ı son çeyrekte yaktı

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor ligin 21. haftasında deplasmanda Muğla Ormanspor’a konuk oldu. Maça hızlı başlayan Muğla Orman olurken Afyon Belediyespor ikinci yarıda hızını artırdı ve maçın son çeyreğinde öne geçti. Maçı 72-78 kazanan Afyon Belediyespor 15. galibiyetini aldı.
Maça hızlı başlayan Muğla Orman 8-2’lik seriyi yakaladı. Muğla bulduğu 3’lüklerle ilk çeyrekte farkı açtı. 6. dakikada Muğla Orman farkı 11 sayıya çıkardı. Bu farktan sonra Afyon Belediye çeyreğin son anlarında farkı 3’e çekti. İlk çeyrek 26-23 Muğla Orman üstünlüğü ile tamamlandı.
İkinci çeyreğe yine hızlı başlayan Muğla oldu. Muğla ilk 4 dakikada Ricky Harris’in etkin oyunu ile yine 8-2’lik seriyi yakaladı. Muğla Orman çeyrek sonuna kadar toplamda 21 sayı kaydetti. Afyon Belediye ise Muğla’ya 12 sayı ile cevap verdi. İlk yarıyı 47-35’le Muğla Orman önde tamamladı.
İkinci yarının ilk çeyreğinde Afyon Belediye hızını artırdı. Rakibinin bulduğu 17 sayıya Afyon Belediye 25 sayı buldu ve farkı kapattı. Üçüncü çeyrek yine 64-59’luk skorla Muğla üstünlüğü ile tamamlandı.
Son çeyreğin ilk 4 dakikasında sadece Afyon Belediye 5 sayı kaydetti. Sonrasında iki sayı ile öne geçen Afyon Belediye, hücumlardan eli boş dönen Muğla karşısında farkı 8 sayıya kadar çıkardı. Afyon Belediye son iki dakika kala 75-67 ile üstünlüğü ele aldı ve maçı da 78-72 kazanmayı başardı.
BU MAÇ CEZALIYIZ
Afyon Belediyespor yarın saat 18.00’de kendi sahasında Gelişim Koleji’ni ağırlayacak. Bu maça Afyon Belediyespor’un Acıbadem Üniversitesi maçında aldığı bir maç seyircisiz oynama cezası nedeniyle salona seyirci alınmayacak.

 

Muğla Ormanspor: Ricky Harris 24 sayı (5/9 üçlük), Ömer Kaan Göğüş 11 sayı, 10 ribaund, 3 asist
Afyon Belediye: Quincy Douby 21 sayı, 6 ribaund, 6 asist, Hadi Özdemir 20 sayı, 12 ribaund, 4 asist, Ogün Sevinç 11 sayı, 3 ribaund, 2 asist

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti