Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Keçiler Sakarya’ya boyun eğdi – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele
Keçiler Sakarya’ya boyun eğdi

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor 28. haftada Astra Group Sakaryaspor’a konuk oldu. Maça hızlı başlayan Afyon Belediyespor oldu. İlk çeyrekte 4 sayılık farkı yakalayan Afyon Belediye ikinci çeyrekte üstünlüğü kaptırdı. Üçüncü çeyrekte farkı kapatan Afyon Belediyespor son çeyrekte boş döndüğü ataklar sonuncunda maçı 89-78 kaybetti.
Maçın ilk çeyreğine oldukça iyi başlayan Afyon Belediyespor rakibine oranla daha iyi bir performans sergiledi ve ilk çeyreği 23-19 önde tamamladı.
Sakarya ikinci çeyreğe seyirci desteği ile etkili başladı. Sakarya bulduğu 28 sayı ile üstünlüğü ele alarak farkı 5 sayıya çıkardı ve ilk yarıyı 47-42’lik skorla önde tamamladı.
Üçüncü çeyreğe iki ekip de hızlı başladı. Bu çeyrekte iki ekibin hücum başarısı düşük olsa da hücuma yönelik oyundan vazgeçmediler. Üçüncü çeyrek 63-62’lik skorla Sakaryaspor’un üstünlüğü ile tamamlandı. Son çeyreğe Kerem Gönlüm’ün etkili oyunuyla hızlı başlayan Sakarya yavaş yavaş farkı artırmayı başardı. Serkan ve Miha Zupan ile etkili olmaya çalışan Afyon Belediye farkın açılmasına izin vermedi. Oyunun son anlarında Afyon Belediye’de Douby sessiz kalınca Sakarya farkı artırdı ve maçı 89-78 kazanmayı başardı. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi