Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Keçiler son çeyrekte kaybetti – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele
Keçiler son çeyrekte kaybetti

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor deplasmanda Mamak Belediye Ankara DSİ’ye konuk oldu. Maça iki ekipte hızlı başladı. Afyon Belediyespor ilk, ikinci çeyreği önde tamamladı. Üçüncü çeyrekte öne geçen Mamak son çeyrekte Afyon Belediye’ye 13 sayı fark attı ve maçı 96-83 kazandı.
 İlk çeyreğin başında farkı yakalayan MamakBelediye DSİ ekibi oldu fakat Afyon Belediyespor 11-2’lik seri ile öne geçmeyi bildi.
İkinci çeyreğe 25-24 önde giren Afyon Belediye bu çeyrekte de üstünlüğü korumayı bildi. Afyon Belediye bu çeyrekte hızını artırdı. Farkı da açan Afyon Belediye’ye Mamak’tan cevap gecikmedi ve 10-2’lik seriyi yakaladı. Bu çeyrekte iki ekipte 26’şar sayı buldu ve Afyon Belediye 51-50 ilk yarıyı üstün tamamladı.
Üçüncü çeyreğe iki ekip de vasat başladı. 5 dakikalık ilk kısımda iki ekipte hücumlardan boş döndü. Çeyreğin sonlarına doğru isabetli atışlar yakayan Mamak öne geçerek 67-66’lık skorla çeyreği önde tamamladı.
Son çeyreğe hızlı ve sert başlayan Mamak oldu. İlk 4 dakikada 8-2’lik seriyi yakalayan Mamak farkı 7 sayıya çıkardı. Hadi ve Douby ile sayı üreten Afyon Belediye 77-76’yı yakaladı ve farkı tekrar kapattı. Devam eden çeyreğin 2 dakikasında Mamak 9-0’lık seriyi yakalayarak farkı yine artırdı. Kalan son 1 dakikaya 13 sayı önde giren Mamak mola alınca Afyon Teknik Heyeti bu molada art niyet aradı ve üst üste iki mola aldı. Sonrasında iki takımın kulübeleri arasında ufak çaplı bir gerginlik yaşandı. Molaların ardından iki ekipte hücum yönlü oynarken maçı 96-83 Mamak kazandı. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi