Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Keçiler son maçını farklı kazandı

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele
Keçiler son maçını farklı kazandı

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor ligin son maçında deplasmanda Yalova Grup Belediye ile karşı karşıya geldi. Afyon Belediyespor deplasmanda oynadığı maçta rakibini 83-58’lik skorla mağlup etti. Ligi başarılı bir şekilde tamamlayan Afyon Belediyespor 5. sırada yer alarak, ligin 4. sırasındaki Bursaspor Durmazlar ile Play-Off’ta karşılaşacak. İlk 4 öncesinde eleme müsabakalarında Bursaspor ile 3 maç yapacak olan Afyon Belediye ikisini deplasmanda son maçı ise evinde oynayacak.
Maça iyi başlayan ekip Yalova oldu. Çeyreğin ortalarına kadar üstünlüğünü koruyan Yalova’ya Hadi ile cevap veren Afyon üstünlüğü ele almayı başardı. İlk çeyrek Afyon Belediye’nin 20-14 üstünlüğü ile tamamlandı.
İkinci çeyreğe iki ekip de aynı hızla başladı. İlk üç dakikanın sonunda Afyon Belediye 6, Yalova ise 5 sayı buldu. 26-19 devam eden maçta Miha Zupan ve Ogün Sevinç’ten gelen üçlüklerle Afyon Belediye farkı çift haneli rakamlara yükseltti. Justin Hunt Yalova’yı taşısa da devre arasını Afyon Belediye 41-28 ile soyunma odasına önde girdi.
İkinci yarıya da hızlı başlayan Afyon oldu. İlk iki dakikada Afyon 9-3’lük seri ile farkı 20 sayıya getirdi. Kyle Hunt’a bir türlü yardımcı bulamayan Yalova’ya karşı Afyon hücumda çok iyi yardımlaştı.
Son çeyreğe 62-47 üstün giren Afyon Belediye çeyreğe Ogün’ün üçlüğü ile başladı. Rakibine ilk beş dakika sayı imkanı vermeyen Afyon farkı 27’ye çıkardı. Kalan sürede iki takım da rotasyona gidince karşılaşmayı Afyon Belediye 83-58 galibiyetle tamamladı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti