Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Keçiler transferde hızlı hareket ediyor

Keçiler transferde hızlı hareket ediyor

Yönetimde yapılan değişiklik sonrasında yabancı oyuncu transfer harekatına başlayan HDI Sigorta Afyon Belediyespor yeni koçu Korhan Aydanarığ’ın verdiği liste doğrultusunda transferlerini hafta sonuna yetiştirmek için hızlı hareket ediyor

 

ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden HDI Sigorta Afyon Belediyespor, yerli oyuncu transferini tamamladı. Yerli oyuncular çalışmalara başlarken yabancı oyuncularla da anlaşmalarını tamamlama noktasına geldi. Keçiler, yabancı transferinde Johnny Hamilton’u transfer etti. Yabancı oyuncu konusunda yapılan görüşmeler sonrasında New York Knicks’te forma giyen skorer guard Wayne Selden’i de kadrosuna kattı.
1994 doğumlu, 1.93 uzunluğundaki 2016 Kansas çıkışlı skorer guard NBA kariyerine 2016-17’de New Orleans Pelicans ile başladı, daha sonra Memphis Grizzlies, Chicago Bulls fırmaları giydi. Geçen sezon Ironi Nes Ziona ile FIBA Europe Cup şampiyonluğu yaşayan ve Final Four’da MVP seçilen Selden bu sezon New York Knicks’te 3 maça çıktı. Toplamda 127 NBA maçında oynayan skorer oyuncu 18.8 dakika, 7.2 sayı, 2.0 ribaund, 1.5 asist ortalamaları tutturdu, Amerika Üniversite Milli Takımı’nda da forma giydi.
Selden 2019’da Chicago’da oynarken Miami Heat karşılaşmasında 20 sayıyla kariyer rekorunu kırmıştı.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi