Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Keçiler transfere hızlı girdi

Keçiler transfere hızlı girdi

Afyon Belediyespor basketbol takımı taraftarlarına bayram sürprizleri yaparak, transfere hızlı giriş yaptı. Keçiler 5 yeni transferini açıkladı

 

2020-21 basketbol sezonunda İNG Basket-bol Süper Ligi’nde mücadele edecek olan Afyon Belediyespor basketbol takımı bu kez lige iyi hazırlanabilmeki için imkanlarını değerlendiriyor. Geçtiğimiz sezon başlangıca 1 hafta kala kurulmasına rağmen önemli başarılara imza atan Afyon Belediyespor, bu kez ligin başlamasına yaklaşık 1 ay kala oluşuma başladı. Afyonkarahisar halkına ve taraftarlarına bayram sürpriz yapan Keçiler 5 transfer birden açıkladı. Afyon Be-lediyespor, geçen sezon formasını terleten Ali Tuncer ve Sinan Sağ-lam ile tekrar anlaşma sağladı. Keçiler ayrıca Chris Wright, Egemen Güven, Tanner Leissner ile de anlaşma sağladığını açıkladı.
CHRİS WRİGHT
Georgetown mezunu olan Wright kariyerine 2011’de Olin Edirne’de başladı, Iowa Energy, Capitanes de Arecibo, ASVEL Basket, Bakersfield Jam, Victoria Libertas Pesaro, Hapoel Holon, Varese, Torino, Reggiana, Trieste formalarını giydikten sonra son sezon Polonya’nın Twarde Polski Cukier takımında oynadı. Wright BCL’de 18.6 sayı, 2.2 ribaund, 6.2 asist, d 1.8 top çalma, Polonya Ligi’nde 15.6 sayı, 2.4 ribaund, 5.4 asist, 1.0 top çalma ortalamaları tutturdu.
EGEMEN GÜVEN
1996 doğumlu, 2.09 m boyundaki Güven, Karşıya-ka altyapısından yetişti ve altyapılarda defalarca milli formayı giydi.
TANNER LEİSSNER
1995 doğumlu, 2.01m boyundaki Leissner, New Hampshire ile NCAA’de oy-nadı, America East Con-ference’ta Yılın Çaylağı se-çildi, sayı (1,962), serbest atış girişimi (675), serbest atış isabeti (521), süre (4,095 dk) kategorilerinde okul tarihinin birinci sırasına yükseldi.