Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Keçiler virüs sonrası Orman’a hazırlanıyor

HDI Sigorta Afyon Belediyespor

HDI Sigorta Afyon Belediyespor basketbol takımında çıkan virüs sonrasında normalleşmeye başladı. Keçiler ligin 28. haftasında ertelenen OGM Ormanspor maçının hazırlıklarına da başladı

 

ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden HDI Sigorta Afyon Belediyespor basketbol takımı ligin 28. haftasında OGM Ormanspor’u konuk edecekti. Afyon Belediye’deki oyuncuların pozitif çıkmasından sonra maç ileri bir tarihe ertelenmişti. Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından daha sonra Afyon Belediye’nin Beşiktaş Icrypex ve Lokman Hekim Fethiye Belediyespor maçları ertelenmişti. Maçların tarihleri daha sonrasında açıklandı. Afyon Belediyespor, OGM Ormanspor maçına 27 Nisan Salı günü, Beşiktaş Icrypex maçına 30 Nisan Cuma günü ve Lokman Hekim Fethiye Belediyespor maçına da 3 Mayıs Pazartesi günü çıkacak.
OGM ORMANSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI
Maçın hazırlıklarına başlayan Afyon Belediye’de bu maçı kazanarak Play-Off iddiasını son 2 haftaya taşımak istiyor. Maçın hazırlıklarına Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’nda başlayan Keçilerde virüsten çıkan oyuncular yavaş yavaş güçlenerek maça çıkmak istiyor.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi