Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Keçiler’de yeni yönetim

Keçiler’de yeni yönetim

HDI Sigorta Afyon Belediyespor Kulübü’nün yeni yönetimi göreve başladı.

 

ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden HDI Sigorta Afyon Belediyespor’u devralan İş İnsanları Onur Asan ve Abdulkadir Arslan Zeybek’i ziyaret ederek kulüp detaylarını görüştü. Belediye Başkanı Zeybek’in yönetime takviye olarak sunduğu isimleri kabul eden Kulübün yeni Başkanı Abdulkadir Arslan, diğer detayları da geniş bir şekilde Başkan Zeybek ile görüşüldü.

Ziyarette Başkan Yardımcısı ve AFJET Afyonspor’un Kulüp Başkanı Süleyman Karakuş hazır bulunurken, Kulübün yönetim kurulunda Belediye’den Başkan Yardımcısı Barış Dal, Belediye Gençlik ve Spor Müdürü ve Avşar Maden Suyu Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı Başkanı Sami Çetinaktı yer aldı.

Toplantının detaylarında ise, tüzükte bulunan Kulübün Afyonkarahisar’da kalması, maçlarını Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’nda oynaması, yönetimde ve dernekte Afyonakrahisar’lı isimlerin olması, kulüp isminden “Afyon Belediye” isminin çıkarılmaması gibi konular görüşüldü.

Afyon Belediyespor yönetimine Belediye’den katılan Dal ile Çetinaktı ise kulübün mali ve Afyonkarahisar’daki işlerini takip edecekler.  >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi