Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Keçiler’in iki maçı kaldı – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele
Keçiler’in iki maçı kaldı

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor, Federasyon Kupası’nda iki maça daha çıkacak. Bursaspor Durmazlar’ı ve OGM Ormanspor’u mağlup eden Afyon Belediyespor Antalyaspor’a mağlup oldu. Bugün saat 16.15’te Yalova Grup Belediye ile karşı karşıya gelecek olan Afyon Belediye yenmesi halinde 3 galibiyete ulaşacak. Afyon Belediye yarın ise İstanbulspor Beylikdüzü ile mücadele edecek.
Oynanan maçlarda 3’te 3 yapan Antalyaspor OGM Ormanspor’u 62-56, Afyon Belediye’yi 76-59 ve İstanbulspor Beylikdüzü’nü ise 78-70 mağlup etmişti. Grupta 3 galibiyet ve 6 puanla lider olan Antalyaspor, Yalova ve Bursaspor maçlarına çıkacak.
Afyon Belediye oynadığı ilk maçta Bursaspor’u uzatmalarda 79-75, OGM Ormanspor’u ise 77-67 mağlup ederek 2 galibiyet ve 5 puana ulaşarak grupta ikinci sırada yer almayı başardı. Afyon Belediye’nin iki galibiyet alabilmesi halinde ise puanı 9’a yükselecek.

 

Özer maçın adamı oldu

 

Afyon Belediyespor’un cezası biten oyuncusu Cevher Özer, OGM Ormanspor maçında sergilediği performans ile maçın adamı seçildi. Federasyon Kupası C Grubu üçüncü maçında OGM Ormanspor’u 77-67’lik skor ile mağlup eden Keçiler’den Cevher Özer 23 sayı,6 ribaund ve 3 asistlik performans sergiledi. Oynanan maç sonrasında gösterdiği performansla maçın adamı seçilen Özer Federasyon tarafından ödüllendirildi. 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti