Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kelekçi’den “meydan” uyarısı – Kocatepe Gazetesi

Bolvadin’in eski Belediye Başkanları’ndan,
Kelekçi'den "meydan" uyarısı

Bolvadin’in eski Belediye Başkanları’ndan, Eski Afyonkarahisar Milletvekili, Kent Konseyi Ombudsman Grubu Üyesi Etem Kelekçi, Bolvadin’deki kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklama yaptı. Kelekçi, “Bu proje, muhalif-muvafık hepimizin konusudur. Bunda kazanım var. Kanunun sağladığı haklar, katkılar kaçırılmamalı. Tereddüdü olan muhtarlar 5366 Sayılı kanun ve yönetmeliğini okumalıdır. Alternatif çözümler de var. Kamulaştırılmadan evvel takas da dahil proje içinde yer alımı serbestliği var. Kamusallaştırma ile bu seçim hakkı bitiyor. Değerin ödemesi altı taksitle sınırlandırılıyor. Direnen mağdur olur” dedi.
Kelekçi, şöyle devam etti:
“Belediyemize gelince acizane bir hatırlatmam olacak. Prosedür –yöntem- için tecrübeli hukukçu, mümkünse hukuk müşavirliği bürosuna takibini ettirmesi, çalışma ofisini çarşı içinde konuşlandırmasıdır. Son olarak reis bey için bir notum olacak. Zor başarılmıştır. Teferruata boğulmadan menzile yürünmelidir.
Etap 1-2-3 Bizim ilgi alanımız da değil. Çalışmalar, mesailer, ünite oluşturmalar 5366. Sayılı kanun ve yönetmenliği sağlıyor. Sakın ola ki meydanlar çözüm bahanesi ile kullanılmamalı. Geçici uygulamalar baraka şeklinde olur. İnşaat türü yapılaşmalar zinhar yanlıştır.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti