Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kenan İmirzalıoğlu, ilk hangi filmde oynadı?

Ekranların sevilen ve beğenilen isimlerinden eski manken, oyuncu ve sunucu Kenan İmirzalıoğlu’nun, ilk hangi filmde rol aldığı merak ediliyor

Ekranların sevilen ve beğenilen

Kenan İmirzalıoğlu, 1997 yılında üniversite öğrencisi iken Best Model of Turkey Türkiye’nin En İyi Mankeni yarışmasına katıldı. Bu yarışmada birinci seçilince İstanbul’da gerçekleşen 10. Best Model of the World Dünyanın En İyi Mankeni yarışmasında Türkiye’yi temsil etti ve birinci oldu.
Fakir bir gencin sınıf atlama mücadelesini anlatan Deli Yürek adlı dizide Yusuf Miroğlu karakterini canlandırmasıyla İmirzalıoğlu, tüm ülkede tanınır hale geldi. Deli Yürek dizisi 1998-2002 yılları arasında yayımlandı. İmirzalıoğlu, 2001 yılında dizinin devamı niteliğindeki Deli Yürek: Bumerang Cehennemi adlı sinema filminde de aynı rolü canlandırdı. 2003-2005 yılları arasında Show TV’de yayımlanan Alacakaranlık adlı polisiye dizide Uğur Yücel ile başrolü paylaştı. Uğur Yücel’in yazıp yönettiği Yazı Tura, filminde askerlikte yaşadığı travmaları atlatamayan Cevher adlı karakteri canlandırdı. 2005-2007 yılları arasında Show TV’de yayımlanan Acı Hayat adlı drama dizisinde Mehmet Kosovalı rolünü; çizgi filmden uyarlanan Son Osmanlı Yandım Ali adlı sinema filminde Külhanbeyi Ali rolünü canlandırdı. Kabadayı adlı filmde Şener Şen ve Aslı Tandoğan ile başrolleri paylaşan sanatçı; 2009’da yönetmenliğini Uğur Yücel’in yaptığı Ejder Kapanı adlı filmde Akrep Celal rolünü üstlendi. 2009-2011 yılları arasında yayımlanan ve çok popüler olan Ezel adlı dizideki rolü ile Türkiye’de çok popüler oldu. 2012’de Osman Sınav’ın yönetmenliğini üstlendiği, Uzun Hikâye adlı sinema filminde oynadı. Ay Yapım firması ile çekecekleri yeni dizi için 2012’de yaptığı 4.000.000$’lık ücret anlaşmasının Türkiye’de bir dizi oyuncusu için en yüksek ücreti olduğu duyurulan İmirzaloğlu, Karadayı dizisinde başrolü oynadı. İzmirlioğlu, Peyami Sefa’nın eserinden sinemaya uyarlanan Cingöz Recai filminde başrol oynadı. Çekimleri İstanbul ve St. Petersburg’da gerçekleşen film, gişede başarılı olmadı. 2018 yılında Kanal D’de yayımlanan Mehmed: Bir Cihan Fatihi adlı tarihî dizide Fatih Sultan Mehmed’i canlandırdı. Dizi, 6. bölümü ile final yaparak sona erdi.