Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kenan İmirzalıoğlu Ne Mühendisi?

Türkiye’nin en sevilen erkek oyuncuları arasında yer alan Kenan İmirzalıoğlu’nun özel hayatı milyonlarca hayranı tarafından merak edilerek araştırılıyor. ATV’de “Kim Milyoner Olmak İster” yarışmasının sunucusu olarak her hafta ekran karşısına çıkan Kenan İmirzalıoğlu’nun hayatı ve biyografisini sizler için araştırdık.

Türkiye’nin en sevilen erkek

Yer aldığı birçok projede sergilemiş olduğu başarılı performansı ile Türkiye’nin en sevilen erkek oyuncularına girmeyi başaran ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, iş hayatındaki başarıları ve özel hayatı ile sık sık magazin basının gündeminde yer alıyor. Peki, Kenan İmirzalıoğlu kimdir?

 

KENAN İMİRZALIOĞLU KİMDİR?

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, 18 Haziran 1974 tarihinde Ankara’da doğmuştur. 1997 tarihinde katıldığı  “Dünyanın En İyi” adlı yarışmasında birinci olarak adını duyuran Kenan İmirzalıoğlu, oyunculuk kariyerine ilk adımı ‘’Deli Yürek’’ adlı dizide atmıştır. Daha sonra  ‘’Ezel’’ ve Karadayı’’ isimli dizilerde canlandırdığı karakterlere başarılı bir şekilde hayat veren İmirzalıoğlu, 2016 yılında oyucu Sinem Kobal ile evlenmiştir. Çiftin iki kız çocukları bulunmaktadır. 2019 yılından itibaren günümüzde hala yayınlanmakta olan “Kim Milyoner Olmak İster?” adlı yarışma programının sunuculuğunu yapmaktadır.

KENAN İMİRZALIOĞLU NE MÜHENDİSİ?

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu,  Orta ve lise eğitimini Ankara Çankaya Bahçelievler Deneme Lisesinde tamamlamıştır. Üniversite eğitimini İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi’nde Matematik bölümünden tamamlayan İmirzalıoğlu oyunculuk ve sunuculuk üzerine yoğunlaşarak, kariyerine bu şekilde devam etmiştir.