Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Kendi çocuklarımıza ve altyapıya önem vereceğiz”

“Kendi çocuklarımıza ve altyapıya önem vereceğiz”
“Kendi çocuklarımıza ve altyapıya önem vereceğiz”

AFJET Afyonspor, Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı ve Afyon Belediyespor takımlarının durumları hakkında gazeteniz Kocatepe’nin sorularını cevaplandıran Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, futbol ve voleybol takımlarının yönetimlerinin oluşturularak işlemlerine başladığını hatırlattı. Basketbol kulübü ile ilgili de önemli bilgiler veren Başkan Zeybek, kulübün 4 milyon lira borcunun olduğunu, yakın zamanda görüşmeler yapılacağını ve bir netice elde etmek istediklerini vurguladı.
“ALTYAPIYA VE KENDİ
ÇOCUKLARIMIZA ÖNEM VERECEĞİZ”
AFJET Afyonspor’un 8,5 milyon borcu bulunduğunu belirten Başkan Zeybek, “Spor kulüplerimizle alakalı biliyorsunuz futbol küme düştü. Yeni bir yönetim oluşturduk, Vali Bey ile birlikte. Arkadaşlarımız çalışmalarına başladılar. Kulübümüzün resmi rakamlara göre 8 milyon 500 bin gibi borcu olduğu tespit edildi. Yeni yönetimdeki arkadaşlar birebir alacaklı olan futbolcularla görüşerek pazarlık usulü, küme düşmüş bir kulübü alacakları karşılığı icraya vermemeleri gerektiği yönde anlaşmalar sağlayarak onu çözmeye çalışıyoruz. İnşallah yeni sezonda borcumuz kapanana kadar takımda altyapıdan yetişmiş, içinde Afyon sevdası olan, milliyetçiliği, ruhu olan gençlerimize yer vereceğiz burada.” ifadesine yer verdi.
“VOLEYBOLDA YÖNETİM DEĞİŞTİ”
Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımında yönetim değişmesiyle çalışmalarına başladığını aktaran Başkan Zeybek, “Yine voleybolda yönetim değişti. Altyapıdaki Afyonlu çocuklarımızla inşallah bunu götürmeye gayret sarf edeceğiz. Bu da Afyonumuzda sporun gelişmesi açısından, sporcuların yetişmesi açısından, ülke sporuna katkıda bulunması açısından inşallah olumlu neticeler verecek. Sezon sonunda hep birlikte göreceğiz bunu.” şeklinde konuştu.
“BASKETBOL 4 MİLYONUN
ÜZERİNDE BORÇ VAR”
Basketbol takımının 4 milyondan fazla borcu olduğunu kaydeden Başkan Zeybek, “Basketbol’da da 4 milyonun üzerinden bir borcumuz var. Bunu Sayın Valimiz ile yaptığımız görüşmede üç takımın Afyon gibi bir 230 bin nüfuslu bir il için çok ağır olduğunu, altından kalkamayacağımızı, gerekirse Afyon’da kalmak şartı ile bir yerlere devir edebileceğimizi ifade ettik. Beni Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu aradı. “devir etmek ister misiniz, böyle bir düşünceniz var mı?” diyerek, “Henüz karar vermedik, arkadaşlarla istişare edelim, duruma göre değerlendiririz” dedik. İstanbul’dan bir futbolcu, bir de basketbolcu arkadaş yönetime talip olduklarını ifade ettiler. Takım yine Afyon Belediyespor olarak kalacak, burada oynayacak arkadaşlar burada borçlarını üstlenebileceklerini, burada sporcu yetiştirmeye de önem verdiklerini söylediler. Böyle bir çalışmaları var, inşallah yarın veya diğer gün gelip kendileri ile birebir görüşeceğiz. Bize tatmin edici referanslar getirirlerse; her şeyi Afyon adına güvence altına aldıktan sonra da böyle bir çalışmamız olacak. Hatta Afyonlu isimler de yönetimde olacak. Talipli olan isimler Afyon dışından isimler.” dedi.
>> Burcu AYDIN’ın Özel Röportajı