Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kent Konseyi beşinci meclisini kurdu

Bu haberin fotoğrafı yok
Kent Konseyi beşinci meclisini kurdu

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi bünyesinde yeni oluşturulan Emekliler ve Yaşlılar Meclisi Üyeleri’ni makamında kabul etti

Kent Konseyi’nin geçen Ekim ayında yapılan Genel Kurulu’nda gündeme gelen Emekliler ve Yaşlılar Meclisi için yapılan çalışmalar tamamlandı ve Konsey bünyesinde Emekliler Meclisi oluşturuldu. Engelliler Meclisi, Çocuklar Meclisi, Gençler Meclisi ve Kadınlar Meclisi’nin ardından kurulan bu yeni meclis ile birlikte Kent Konseyi’nin meclis sayısı beşe yükseldi.
Emekli Hasan Demirbaş başkanlığında oluşturulan Emekliler Meclisi, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret ederek faaliyetine başladı. Emekliler ve Yaşlılar Meclisi olarak, Kent Konseyi çatısı altında tüm emekli ve yaşlıların sesi konumunda olacaklarını belirten Meclis Başkanı Hasan Demirbaş, kendilerine böyle bir imkân verildiği için Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a teşekkür etti.
Aralarında Türkiye Emekliler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Ahmet Ege ve emekli dört bayanın da yer aldığı Emekliler ve Yaşlılar Meclisi’ne başarılar dileyen Başkan Çoban, meclis üyelerinden emekli ve yaşlıların yaşamını kolaylaştıracak öneriler beklediklerini söyledi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti