Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kent Konseyi sivil toplum temsilcilerini dinledi

Kent Konseyi yönetimi konseyin

Kent Konseyi yönetimi konseyin Sivil Toplum Komisyon Toplantısı’nda sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve üyelerinin talep ve sorunlarını birinci ağızdan dinledi

Afyonkarahisar Kent Konseyi Sivil Toplum Komisyon Toplantısı 28 Haziran 2022 akşamı Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya Kent Konseyi üyelerinin yanı sıra çok sayıda sivil toplum kuruluşunun temsilci ve üyeleri katıldılar.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından toplantının açış konuşmasını Kent Konseyi Başkanı Şemseddin Yasan yaptı. Sivil toplum kuruluşları ve faaliyetlerini önemsediklerini belirten Yasan, “Önemli bir toplantı yapıyoruz. Bu yaptığımız toplantı bizim sivil toplum kuruluşlarımızla yaptığımız üçüncü toplatıdır. Bundan sonra yine aynı şekilde sivil toplum kuruluşlarımızın sorun ve problemlerini dinleyip ilgili birimlere götürmek amacıyla toplantılarımızı yapmaya devam edeceğiz.” dedi. Kent Konseyi Sivil Toplum Komisyon Çalışma Grubu Başkanı Nilgün Seçen yürütülen çalışmalar ve planlamalar hakkında bilgi verdi.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti