Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Kentsel dönüşümünle ilgili burnumuza kötü kokular geliyor”

YASAL UYARI Kocatepe Gazetesi’ne

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

 

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve İYİ Parti’li milletvekillerinin gündeminde iktidara yönelik eleştiriler vardı. Mısırlıoğlu, “Afyonkarahisar’ın kentsel dönüşümüyle ilgili burnumuza kötü kokular gelmektedir. İlerleyen günlerde değerlendirilmek üzere teşkilat olarak çok ciddi araştırmalar ve çalışmalar yaptırıyoruz” dedi

 

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu haftalık mutat basın toplantısını, dün sabah Garden Kale Otel’de düzenledi. Haftalık siyasi değerlendirmenin yanı sıra İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nın 3. kuruluş yıldönümü, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü de bu toplantıda kutlanıldı. Toplantıya; İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Aslan Kabukçu, İYİ Partili Belediye ve İGM Üyeleri, teşkilat mensupları ve partililer katıldı.
“İYİ PARTİ
İL BAŞKANLIĞI
3 YAŞINDA”
Toplantının açılış konuşmasını İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu yaptı. Partisinin Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nın 3. kuruluş yıldönümü nedeniyle haftalık yerel basın toplantısını partililerin de katılımıyla gerçekleştirmek istediklerini söyleyen Mısırlıoğlu, “Demokrasinin vazgeçilmezi, olmazsa olmazlarından, halkın haber almasını sağlayan değerli çalışan gazeteci arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyor, sağlıklı günler diliyorum. 12 Ocak 2018 tarihinde, yani 3 yıl önce bugün (dün) İYİ Parti il binasını bizlere kazandıran, teşkilatlarımızın kurulmasında öncülük yapan, her türlü zorluk ve sıkıntıya rağmen teşkilatların kuruluşunu hızlı şekilde tamamlamamızı maddi manevi desteğiyle katkı sağlayan kurucu ve ilk İl Başkanımız Erdal Gümüş’e partililerimizin huzurunda teşekkür ediyorum. Sayın Gümüş’ün beraberinde o gün Kurucular Kurulunda yer alan, ilçelerimizin teşkilatlarında, belde teşkilat ve yönetimlerinde görev alan tüm cesur yüreklere saygı, sevgi ve şükranlarımı arz ediyorum.” dedi.
“TERÖR GRUPLARIYLA MÜCADELE DEVLET YÖNETİCİLERİNİN GÖREVİ”
Muhammet Mısırlıoğlu, düşünce ve ifade özürlüğünün, toplantı ve gösteri yürüyüşlerinin anayasal hak olduğunu, bu hakların kullanılmasının ülke demokrasisi açısından vazgeçilmez evrensel değerler olduğunu vurguladı. Mısırlıoğlu, “Ülkemizin seçkin üniversitelerinden olan Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinin yapmış olduğu gösteri ve protesto eylemlerini sanki bir terör eylemiymiş gibi niteleyip, Atatürk’ün Cumhuriyeti emanet ettiği Türk gençliğini ayırt etmeksizin terörist ilan etmek, İYİ Parti olarak bizleri derinden üzmüştür. Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinin içine dışarıdan sızmış terör gurupları varsa, bunları bulup çıkartmak ve gereğini yapmak da devleti yönetenlerin asli görevidir.” diye konuştu.
“ESNAFA YARDIM
TARAFSIZ YAPILMALI”
Türkiye de ve dünya da yaşanılan küresel salgının son günlerde inişe geçtiğini kaydeden Mısırlıoğlu, “Alınan önlemler nedeniyle ilimizde başarılı çalışmalar yapan başta Valimiz Gökmen Çiçek başta olmak üzere, Emniyet Müdürümüz Ali Temiz, kolluk kuvvetlerine çok teşekkür ediyorum. Canları pahasına mücadele eden sağlık çalışanlarımızı kutluyor, 3600 ek göstergelerinin ve maaşlarındaki iyileştirmenin bir an önce yerine getirilmesini İYİ Parti olarak bekliyoruz.Pandemi nedeniyle iş yerlerini kapatan esnafımıza hükümet kira yardımı açıkladı. Açıkladığı rakam çok komiktir. Büyük şehirlerde 750 TL. Küçük şehirlerde 500 TL’dir. Sizlere soruyorum, Afyonkarahisar’da bu rakamlara kiralık iş yeri var mı? Var da biz mi görmüyoruz? Esnafa yapılacak olan bu yardımları, yansız, tarafsız ve parti gözetmeden yapılmasını canı gönülden istiyoruz.” şeklinde konuştu.
MISIRLIOĞLU MEVKİDAŞINA
CEVAP VERDİ
Geçen hafta düzenlediği basın toplantısında Afyonkarahisar Belediyesi’ni 17 yıldır yöneten iktidar partili belediye yönetiminin “hangi helal olsun” denilebilecek hizmetleri olduğunu sorduğunu ifade eden Mısırlıoğlu şunları kaydetti: “Sorumuza iktidar partisinin İl Başkanı cevap verdi. Bir belediyenin yapacağı asli görevlerini sıralamış. Millet İttifakı olarak nereleri kazandığımızı sormuş. Buradan il başkanına söyleyeyim. Millet İttifakı olarak, Ankara’yı, İstanbul’u, İzmir’i, Eskişehir’i, Adana’yı, Mersin’i ve birçok büyük şehri kazandık. Türkiye seçmen sayısının yüzde 65’ni Millet İttifakı olarak bizler aldık. Aldığımız belediyelerde her türlü engellemelere rağmen yapılan hizmetler ortada. Vatandaş yararına yapılacak her türlü hizmetleri engelleseniz de vatandaş yapılanları görüyor. Vatandaş yararına yapılacak hizmetleri ne kadar engelleseniz engelleyin, bunların hesabını bir sonraki seçimlerde göreceksiniz. Bizlere belediyenin yapması gereken su, kanalizasyon, kaldırım gibi asli görevleri anlatmayın. Bakanlık tarafından yapılan hizmetleri değil, tamamen ranta yönelmiş TOKİ’nin yaptığı işleri değil, bu memleket için, bu memlekette yaşayan vatandaşlar için neler yaptınız bunları soruyoruz.”
“SATILANLAR GEÇMİŞ DÖNEM İTTİFAK YÖNETİCİLERİNCE KAZANDIRILDI”
“Vatandaşlık görevi olarak hatırlatırızki Türkiye Cumhuriyeti Devleti sadece AKP’lilerden ibaret değildir.” diyen Mısırlıoğlu şöyle konuştu: “Türkiye Cumhuriyeti Devleti 83 milyon insanın bir, beraber, bütün, kardeşlik içinde yaşadığı öz ve öz Türk Yurdudur. AK Parti’nin Sayın İl Başkanına hatırlatırım; 20 yıldır Türkiye’yi yönetiyorsunuz. Yerel yönetimde de 17 yıldır Afyonkarahisar’ı yönetiyorsunuz. Türkiye’de olduğu gibi Afyon’da da biz size sattıklarınızı bir hatırlatalım. Bizim kâğıt fabrikamız vardı. Türkiye’nin en güzide fabrikalarından bir tanesiydi. Tüm bunlarAfyonkarahisar’a sizin beğenmediğiniz ‘zillet’ ve ‘illet’ dediğiniz o günkü yöneticiler tarafından kazandırılmıştı. Afyonkarahisar’da o fabrikayı satarak başladınız. Bizim Şeker Fabrikamız vardı. Türkiye’nin en kaliteli pancarı Afyonkarahisar topraklarında üretilir. Şeker Fabrikamızı geçen yıl bağırarak çırpınmamıza rağmen kimseyi dinlemeden sattınız. Günümüzde şeker pancarı üreticileri derdini anlatacak hiçbir üreticiye ulaşamamaktadır. Ürettikleri pancarla masraflarını karşılayamıyorlar. Afyonkarahisar’ımıza ait sattıklarınızın içerisinde bir de müzemiz var. Türkiye’dekileri sıralamak istemiyorum. Afyonkarahisar’ımızın eski müzesi internet sitesinde satışa açılmıştır. Bu bizim için bir utanç kaynağıdır.”
Toplantıda konuşan İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, 30 Kasım 2015 tarihinde mücadeleye başlanılıp, 25 Ekim 2017 tarihinde İYİ Parti’nin kurulduğunu söyledi. İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukçu ise, partisinin Afyonkarahisar İl Başkanlığı kuruluşunun 3. yıldönümü kutlamasında partililerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Konuşmaların ardından kurucu İl Başkanı Erdal Gümüş’e plaket verilirken, İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nın 3. kuruluş yıldönümü nedeniyle hazırlanan 3 ayrı pastadaki mumlar üflendi.
Toplantıya İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’de telekonferans yöntemiyle katılarak, programının yoğunlu nedeniyle Afyonkahisar’a gelemediğini belirterek, tüm partilileri kutladı. İl Başkanı Mısırloğlu ise Genel Başkan Akşener’e partililerin selamını ileterek teşekkür etti.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti