Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kerem Aktürkoğlu Kaç Yıl Galatasaray’da Kalacak?

Milli Takım’da gösterdiği başarıdan sonra Kerem Aktürkoğlu kaç yıl Galatasaray’da kalacak? Sözleşmesini uzattı mı soruları merak edilmeye başlandı. Peki, Kerem Aktürkoğlu kaç yıl Galatasaray’da kalacak?

Milli Takım’da gösterdiği başarıdan

Türk millî futbolcu olan Kerem Aktürkoğlu, Süper Lig takımı Galatasaray’da forma giyen oyuncu Son zamanlarda en çok araştırılanlar listesinde yer aldı. Peki, Kerem Aktürkoğlu kaç yıl Galatasaray’da kalacak? sorusunu sizler için araştırdık…

Kerem Aktürkoğlu Kimdir?

(d. 21 Ekim 1998, İzmit, Kocaeli), Muhammed Kerem Aktürkoğlu sol kanat mevkiinde oynayan Türk millî futbolcudur. Süper Lig takımlarından Galatasaray’da forma giymektedir.

21 Ekim 1998’de Kocaeli’de doğan Kerem Aktürkoğlu, 2011 yılında 13 yaşında  doğduğu şehirdeki Gölcükspor altyapısına giren Aktürkoğlu, burada geçirdiği iki yılın ardından Hisareynspor altyapısına transfer olan Aktürkoğlu, 2015’te amatör sözleşmeyle Medipol Başakşehir altyapısına transfer oldu ve bir sene sonra profesyonel sözleşme imzaladı. Başakşehir altyapısında 2018’e kadar geçirdiği dört sene boyunca hiç süre bulamadı ve 2016’da bir seneliğine Bodrumspor’a kiralandı.

Kerem Aktürkoğlu, 2018’de Başakşehir’den ayrılarak Karacabey Belediyespor’a gitti. 2018-19 sezonunda Karacabey ile 3. Lig, yükselme play-offları ve Ziraat Türkiye Kupası’nda toplam 35 maça çıktı ve beş gol katkısı verdi. 2019 yazında bedelsiz olarak aynı ligdeki ekiplerden 24 Erzincanspor’a transfer oldu. Erzincanspor’la 2019-20 sezonu boyunca 34 maça çıktı ve 20 gol atarak bir de asist yaptı. Türkiye Kupası’nda Beşiktaş’la karşılaştığı maçtaki performansıyla Süper Lig kulüplerinin ilgisini çeken Kerem Aktürkoğlu, 2 Ekim 2020’de yine bedelsiz olarak Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray’a transfer oldu.

Kerem 2020-21 sezonunda Galatasaray formasıyla 29 maça çıkarak 6 gol attı ve 3 asist yaptı, ayrıca aynı yılda Karadağ karşısında ilk millî maçına çıktı. 2021-22 sezonunda Galatasaray’la UEFA Şampiyonlar ligi elemeleri ve UEFA Avrupa Ligi maçları da dâhil toplam 52 maça çıkarak 13 gol ve aynı sayıda asist katkısı verdi. Avrupa Ligi Son 16 turundaki ilk Barcelona karşılaşmasındaki performansıyla Avrupa basının dikkatini çekti.

2022-23 yılında Galatasaray’da Fernando Muslera ve Bafétimbi Gomis’ten sonraki üçüncü kaptan oldu. Ayrıca sezon boyunca 38 maçta 10 gol atıp 14 asist yapan Aktürkoğlu, Galatasaray’la Süper Lig şampiyonluğu yaşayarak ilk kupasını kazandı ve aynı zamanda Süper Lig asist kralı oldu. 2023-24 sezonu yazında Gomis’in takımdan ayrılmasıyla kulübün ikinci kaptanlığına yükseldi.

Kerem Aktürkoğlu kaç yıl Galatasaray’da kalacak?

Türk millî futbolcu olan Kerem Aktürkoğlu 2025-2026 sezonu sonuna kadar yeni sözleşme imzalanmıştır.