Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Keser: İddialar asılsızdır – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği
Keser: İddialar asılsızdır

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Mustafa Keser kendisiyle ilgili ithamlara cevap verdi. Yerel gazetelerde çıkan haber ve köşe yazıları ile sözlü olarak yapılan ithamlara cevap veren Başkan Keser, “Derneğimiz genel kurulunun yaklaştığı şu günlerde, derneğimizi ve şahsımı yıpratmak, spor kamuoyunda küçük düşürmek için gerçek dışı beyan ve ithamlarda bulunulmaktadır. Bazı sorulara, basın yoluyla ve tarafımıza hitaben yazılan yazılarla cevaplar istenmektedir. Bu güne kadar sessiz kalıp susma hakkımızı kullanmamıza rağmen ısrarla üzerimize gelinmiştir. Dayanağı, belgesi olmayan, kulaktan dolma bilgilerle hala itham ve suçlamalara devam edilmektedir. Bu nedenle sorulara cevap verme gereksinimi doğmuştur” dedi.
“3 YILDA TOPLAM
GELİR 100 BİN DEĞİL”
Derneğin 100 bin lira açığı olduğu iddiasına cevap veren Başkan Keser, “Yerel bir gazetemizin 27 Şubat 2017 ve 03 Mart 2017 tarihli köşe yazılarında konunun ne olduğunu açıkça belirtilmemekle birlikte hakkımızda bir takım iddialar olduğundan bahsedilmektedir. Biz bu iddiaların derneğimizin gelir-giderleri ile ilgili olduğu kanısındayız. Bazı üye ve yöneticilerimiz tarafından derneğimizin 100 bin liranın üzerinde açığı olduğu, bazı faturaların yüksek miktarlarda ve usulsüz olarak alındığı konusunda sözlü olarak bizlere de ithamlarda bulunulmuştur. Tüm bu ithamların aslı olmadığı gibi yönetimimizin 3 yıllık döneminde derneğimizin toplam geliri 100 bin lira yoktur. Son 3 yıllık dönemde ilimizde 2 tane TFF-C antrenör kursu düzenlenmiş olup rakamsal olarak en yüksek gelirimiz budur.  Derneğimizin gelirinin büyük bir kısmı ilimizdeki amatör spor kulüplerinin (50-60 arasında kulüp) antrenörle yaptığı sözleşmelerden alınan referans bedelleri, antrenör üye aidatları, iki yılda bir düzenlenen seminer ücretleri ve bağışlardan oluşmaktadır. Her dernekte olduğu gibi tabi ki derneğimizin de giderleri vardır. Bu giderler derneğimiz adına il içi ve il dışında yapılan tüm faaliyet giderleri ve dernek demirbaş giderlerinden oluşmaktadır. Ayrıca derneğimizin tüm defter, evrak ve gelir-gider belgeleri 13 Şubat 2017- 01 Mart 2017 tarihleri arasında İl Dernekler Müdürlüğünce incelenmiş olup herhangi bir usulsüzlüğe rastlanmadığından evraklarımız geri iade edilmiştir” ifadesine yer verdi.
SAĞLIK RAPORU İDDİASINA CEVAP
Sağlık raporu ile ilgili ithamda bulanan yerel gazetenin yazısına cevap veren Başkan Keser, “Aynı yerel gazetemizin 07 Mart 2017 tarihli yazısında yazarımız aynen şöyle demektedir. “Ulusal boyutlu bir derneğimizin Afyon Şubesi’nin üyelerine sağlık raporu gerekir. Rapor sağlık kurulu raporu değildir. Tek doktor raporu olması yeterlidir.” Burada yazarımız sap ile samanı karıştırmıştır. Sağlık raporu ayrıdır, İlkyardım sertifikası ayrıdır ve antrenör kursuna başvuran kişilerin bu iki belgeyi de almaları zorunludur. Ayrıca bu raporlar üyelerimiz için değil, TFF-C antrenör kursuna katılacak kursiyerler için alınmıştır. Öncelikle Sağlık Kurulu Raporunu açıklayalım. TFF’nin yayınladığı Teknik Adamların Eğitimi ve Sınıflandırılması Talimatı’nın, “Kurslara Başvuranlarda Aranacak Genel Koşullar” başlıklı 4. maddesinin (ç) şıkkı şöyledir; “Kursa daveti takiben ilgili kursa katılmasına herhangi bir engeli olmadığına dair tam teşekküllü hastaneden sağlık kurulu raporu almaları” denilmektedir. Talimatın bu maddesinden anlaşılacağı gibi Sağlık Raporu tam teşekküllü hastaneden ve sağlık kurulundan alınması gerekmektedir. 1-11 Kasım 2016 tarihleri arasında ilimizde düzenlenen TFF-C Antrenör Kursuna katılan arkadaşlarımız da ilimizdeki özel bir hastaneden bu raporu almışlar ve rapor bedelini özel hastaneye ödemişlerdir” şeklinde konuştu.
“İLK YARDIM KURSU
ÜCRETSİZ YAPILDI”
Düzenlenen antrenör kursunda verilen ilkyardım sertifikalarının geçersiz olduğunu öğrendiklerinde yeniden bir kurs açtıklarını belirten Başkan Keser, “İlkyardım Sertifikası konusuna gelince şöyle gelişmiştir. Yukarıda bahsi geçen Talimatın 4. maddesi (d) şıkkı şöyledir. “TFF tarafından düzenlenen bir antrenör kursuna katılacak kişiler için, Sağlık Bakanlığı’ndan, Acil Tıp Uzmanları Derneği’nden, Kızılay’dan veya İl Sağlık Müdürlüklerinden onaylı bir kurumdan İlkyardım Sertifikası almış olmaları” denilmektedir. Bu konuda derneğimiz öncülüğünde daha önceki yıllarda da İlkyardım Sertifikası aldığımız ilimiz dışından özel bir firma ile anlaşılmıştır. Bu anlaşma sonucu ilgili firma ilimize gelerek kursiyer arkadaşlarımıza bir günlük seminer vermiştir. Seminer sonunda kursiyerlere “İlk Yardım Sertifikası” onaylı ve imzalı olarak dağıtılmıştır. Sertifikaların karşılığı olan bedel kursiyerlerimiz tarafından eğitimi veren firmaya ödenmiştir. Daha sonra TÜFAD Genel Merkezimiz’den aldığımız habere ve genel merkezimizin web sayfasından edindiğimiz bilgiye göre özel kurumdan aldığımız İlkyardımcı Sertifikaları’nın geçersiz olduğunu öğrendik. (Ek: Bilecik İl Sağlık Müdürlüğü Yazısı) Ardından kursiyerlerimize dağıttığımız geçersiz ilkyardım sertifikalarını toplayarak imha ettik. Antrenör kursu için ilkyardım sertifikasının zorunlu olması nedeniyle kursiyerlerimiz ikinci kez toplanıp ilimiz İl Sağlık Müdürlüğünce düzenlenen İlkyardım eğitimine katıldı ve İlkyardım Sertifikaları’nı aldılar. İlimiz İl Sağlık Müdürlüğünce düzenlenen “İlkyardım Sertifikası” eğitimi için kursiyerlerimiz İl Sağlık Müdürlüğüne herhangi bir ücret ödememiştir” diye konuştu.
“İLK KURSTA SIKINTI ÇIKMADI”
İki yıl önce düzenlenen kursta belge alan antrenörlerin belgelerinde sıkıntı çıkmadığını belirten Başkan Keser, “Söz konusu gazete yazarımız yazısının ikinci bölümünde iki yıl önceki durumdan bahsetmektedir. İki yıl önce aynı firma ile ilkyardım sertifikası eğitimi için anlaşma yapılmış ve kursiyerlere düzenlenen seminer sonunda belgeleri dağıtılmıştır. O zaman sertifikalar ile ilgili bir sorun çıkmadığı için herhangi bir problem yaşanmamış ve iki yıl öncesi kursa katılanlara herhangi bir geri ödeme yapılmamıştır” ifadesini kullandı.  
“KURSİYERLERE ÖDEME ŞAHSIM TARAFINDAN YAPILDI”
Kursta verilen belgelerin geçersiz olduğunu anladıktan sonra mağdur olan kursiyerlere kendisinin ödeme yaptığının altını çizen Başkan Keser, “2016 yılı Kasım ayında yapılan kursa katılan kursiyerlere ödeme yapılmıştır ve bu tutarlar bizzat şahsım tarafından ödenmiştir. 2016 yılının Kasım ayına kadar eğitimi düzenleyen firma hakkında bir şikayet olmadığı için bağlı bulunduğu il ve TFF yetkilileri tarafından herhangi işlem yapılmamıştır. Söz konusu firmadan sadece ilimiz mağdur olmamış, diğer illerden de mağdur olanlar vardır. İlkyardım seminerini düzenleyen firma hakkında bağlı bulunduğu ilde hukuki işlem başlatılmıştır. Bu sebeple olayları saptırmanın bir anlamı yoktur” dedi.
“3 YILDA 19 TOPLANTIYA
 18 İMZA ATTI”
Derneğe noterden ihbarname gönderen Yönetim Kurulu üyesinin 3 yılda yapılan 19 toplantının 18’ine imza attığını aktaran Keser, “Halen Yönetim Kurulu Üyesi olan bir arkadaşımız 01 Mart 2017 tarihinde Noter kanalı ile derneğimize bir ihbarname göndermiştir. Yöneticimiz bu ihbarnamede “Derneğimizin 2.5 yıldır Yönetim Kurulu toplantısı yapmadığını, spor camiasında ve yerel basında derneğimiz adına söylenenlerden rahatsız olduğunu, derneğin gelirlerinin neler olduğunu nereye nasıl harcama yapıldığını bilmediğini, derneğin yaptığı faaliyetlerden bilgisi olmadığını, talep etmesine rağmen herhangi bir bilgi verilmediği için yönetimde bulunanlara ve kamuoyuna açıklama yapılmasını” istemektedir. Dernek Yönetim Kurulumuz göreve geldiğimiz 2014 yılı Nisan ayından 2017 yılı Mart ayına kadar on dokuz kez toplanmış ve bunların on sekizinde bu yöneticimizin imzası bulunmaktadır. Toplantı yapılmadığı iddia eden bu yöneticimiz toplantı dışında derneğimize hiç uğramadığı gibi, dernek binamızın devamlı açık kalmasını eleştirip neden devamlı derneği açıyorsunuz diyen bir kişidir” ifadesini kullandı.
“ASILSIZ VE MESNETSİZ SÖYLENTİLERDEN BİZDE
RAHATSIZ OLUYORUZ”
Yönetime karşı bulunulan iddialardan rahatsız olduklarını belirten Keser, “Yöneticimiz spor camiasında ve yerel basında derneğimiz adına çıkan söylentilerden rahatsız olduğunu söylüyor. Maalesef bizlerde bu asılsız ve mesnetsiz söylentilerden rahatsız oluyoruz. Bu söylentileri çıkaranların 5-6 kişilik bir grup olduğunu ve bu grubun içersinde maalesef yöneticimizin kendisinin de olduğunu biliyoruz. Bu yöneticimiz 9 Mart 2017 tarihinde yerel bir gazetemize yaptığı asılsız açıklamalarla bu grubun içinde olduğunu ispatlamıştır. Derneğimizin gelir ve giderlerinin neler olduğunu yukarıda açıkladık. Yönetim Kurulunda 2 dönemdir bizimle görev alan bir üyemizin böyle bir soru sormasına bir anlam veremedik. Bu işlerin içinde olup da, derneğin gelirinin neler olduğunu bilmeyen bir yöneticinin TÜFAD başkanı olduğunu bir düşünün” şeklinde konuştu.  
“BİLGİSİ OLMAYAN İDRİS KAHRAMAN KONYA’DA VE AFYON’DA GÖREVLİYDİ”
TÜFAD Afyonkarahisar Şubesi’nin faaliyetlerinden bilgisi olmadığını iddia eden İdris Kahraman’a cevap veren Başkan Keser, “Yöneticimizin yukarıda bahsi geçen noter ihbarnamesi ve ihbar metni 9 Mart 2017 tarihli yerel gazetemizde aynen yayınlanmıştır. Burada yöneticimizin nasıl ikilem içersinde kaldığı açıkça bellidir. Önce derneğin yaptığı faaliyetlerden haberinin olmadığından bahsediyor, sonra Derneğimizin tarafından Türkiye çapında düzenlenen, 2016 yılı Ağustos ayında yapılan bir etkinlikten bahsediyor. Yapılan faaliyetlerden haberim yok diyen bu yönetim kurulu üyemiz, ne acı ki; ilimizde düzenlenen bu etkinlikte Afyonkarahisarlı sporculardan oluşan “Kocatepe” takımının da antrenörlüğünü yapıyor. Mademki faaliyetler hakkında bizden bilgi istiyorsunuz, kendi katıldığın bir etkinlikten bile haberi olmayan bir yönetim kurulu üyemiz olarak size buradan bilgi veriyoruz. 2016 yılı Ağustos ayında düzenlenen ve ilimizin ev sahipliği yaptığı “Zafer Haftası Geleceğin Yıldızları Futbol Şenliği” etkinliğinde Afyonkarahisar Kocatepe karmasının antrenörü sizdiniz Sayın İdris Kahraman. Bu turnuva öncesi 29-31 Temmuz 2016 tarihlerinde Konya’da düzenlenen ve 42 ilin 2004 doğumlu sporcularının katıldığı “Mevlana Hoşgörüsü” isimli Türkiye’nin Yıldızları Futbol Şenliği etkinliğine de katılan sizdiniz Sayın İdris Kahraman” ifadesini kullandı.  
“İLK YARDIM KURSU İÇİN SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNE ÜCRET ÖDENMEDİ”
Afyonkarahisar’da Kasım 2016’da düzenlenen TFF-C Kursu ve İlk Yardım Semineri hakkında bilgi veren Keser, “Gelelim 9 Mart 2017 tarihli yerel gazetemizde çıkan yazılara ve tarafımıza yöneltilen sorulara. İddia edildiği gibi TFF-C kursu ve İlk Yardım semineri 2016 yılı Haziran ayında değil 2016 Kasım ayında ilimizde düzenlenmiştir. Kursiyerlerin tamamına yakını ilimiz ilçeleri ve şehir dışından gelen kişilerden oluşmuştur. Teknik Adamların Eğitimi ve Sınıflandırılması Talimatı’nın, “Kurslara Başvuranlarda Aranacak Genel Koşullar” başlıklı 4. maddesi (e) şıkkında “Kurs ücretinin yatırıldığını belgelemeleri” denilmektedir. Kurs katılımcılarının çoğunluğu işlerinin yoğunluğu ve bulundukları ilçede Banka şubesinin (TÜFAD ve TFF’ye yatan ücretler) bulunmadığı gerekçesi ile TÜFAD ve TFF’ye yatan ücret ile Sağlık Kurulu raporu ve İlkyardımcı Sertifikası ücretini şahsıma ödeyip bu işlemleri onlar adına takip etmemi rica etmişlerdir. Bende onların ricasını kırmayıp bu ücretleri kursiyerler adına gerekli yerlere ödedim. Bu ödemelerin TÜFAD Afyonkarahisar derneğimiz ile hiçbir ilgisi ve dernek gelir giderlerinde kayıtları yoktur. Bu ücretlerin 700 lirası TÜFAD Genel Merkez banka hesabına, 300 lirası TFF banka hesabına (iddia edildiği gibi 750, 250 TL değil) yatırılmıştır. Kalan paranın 300 lirası İlkyardım Sertifikası için seminer düzenleyen Özel Kuruma ödenmiştir. Kalan miktar ise Sağlık Kurulu Raporu alınan Özel Hastaneye ödenmiştir. Bu konularla ilgili geniş açıklama üst kısımda yapılmıştır. İddia edildiği gibi İlkyardım Sertifikası için İl Sağlık Müdürlüğü’ne 200 TL ücret ödemedim ve kimseye de ödediğimi söylemedim. Yukarıda da belirttiğimiz gibi Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü’ne hiç bir ücret ödenmemiştir” diye konuştu.
“BELGELER SAHTEYDİ NEDEN
DAHA ÖNCE AÇIKLAMADIN”
Belgelerin sahte olduğunu iddia eden Kahraman’a özel cevap veren Başkan Keser, “2016 yılı Haziran ayında ilimizde düzenlenen kurstan İlkyardım Sertifikası alan yöneticimiz, herkese verilen İlkyardım Sertifikası’nın sahte olduğundan bahsetmektedir. Madem belgelerin sahte olduğunu biliyordun niye daha önce çıkıp da açıklamadın? Diğer illerinde içinde olduğu yüzlerce sertifika sahibinin mağdur olmasına göz yumdun? TÜFAD Başkanlığı’na aday olacağın için mi asılsız iddialarla gündemi meşgul ediyorsun Sayın Kahraman?” dedi.
“HER TAKIMA 3 DEĞİL
1 FORMA HEDİYE EDİLDİ”
TÜFAD Afyonkarahisar Şubesi’nin sattığı iddia edilen formalara cevap veren Keser, “Yöneticimiz, TÜFAD Genel Başkanımız İsmail Dilber’in çocuklarımıza üç takım forma hediye ettiğini ve bu formaların tarafımızca para ile satıldığını iddia etmektedir. TÜFAD Afyonkarahisar Şubesi olarak ev sahipliğini yaptığımız “2004 Doğumlular Zafer Haftası Geleceğin Yıldızları Futbol Şenliği” 26-28 Ağustos 2016 tarihleri arasında ilimizde düzenlendi. Bu şenliğe, TÜFAD Şubeleri’nin bulunduğu illerden karma 3 takım (Cumhuriyet, 30 Ağustos ve Sakarya takımları) ile İlimiz sporcularından kurulu “Kocatepe” takımı olmak üzere toplamda 4 takım katıldı. TÜFAD Genel Merkezimiz her takıma birer forma hediye etti. Bu formaların bedenlerinin sporculara büyük gelmesi nedeniyle sporcu velileri tarafımızdan başka forma talep ettiler. Bizde böyle bir imkanımız olmadığını kendilerine ilettik. Bunun üzerine sporcu velileri kendi aralarında 30’ar lira para toplayarak yeni bir takım forma almışlardır. Bu konuyla derneğimizin hiçbir ilişkisi yoktur. İddiada bulunulduğu gibi şahsım ve derneğimiz adına kimseye forma satışı yapılmamıştır. İddia edildiği gibi her takıma üç değil, bir takım forma hediye edilmiştir. Bu hediye edilen 1 takım formada “Kocatepe” takımında oynayan sporcularda kalmıştır” ifadesine yer verdi.
“DERNEĞİMİZİN DEFTER VE FATURALARI ŞUBAT AYINDA DENETLENDİ”
Derneğin defter ve faturalarının Şubat ayında incelendiğine dikkat çeken Keser, “Ayrıca Yöneticimiz, TÜFAD Afyonkarahisar’a ait defterlerin ve faturaların bilirkişi tarafından incelettirileceğini beyan etmektedir. 5253 sayılı Dernekler Kanunun 19. maddesinde “Dernek Denetiminin” nasıl yapıldığı açıkça belirtilmiştir. İddia sahibi arkadaşımıza ve bizlere iftirada bulunan üyelerimize “5253 sayılı Dernekler Kanunun 19. Maddesini” okumasını tavsiye ederiz. Ayrıca yazımızın baş tarafında bahsettiğimiz gibi derneğimiz Şubat ayı içersinde il dernekler müdürlüğünce denetlenmiştir” şeklinde konuştu.
“GENEL KURUL ZAMANI
MART DEĞİL NİSAN’DADIR”
TÜFAD Afyonkarahisar Genel Kurulu’nun Mart ayında değil Nisan ayında yapılacağına dikkat çeken Keser, “Yine 9 Mart 2017 tarihli yerel gazetemizde “Gözler Genel Merkezde” başlıklı bir yazı yazılmıştır. Burada Genel Başkanımız ağzından genel kurulun en kısa sürede ve 1 Nisan’a kadar yapılmasının gerektiğinden bahsedilmektedir. TÜFAD Afyonkarahisar Şubemizin genel kurul zamanı Mart ayı değil Nisan ayındadır. Bu yazıda bahsettiğiniz gibi “Genel Kurul Kararının” 2 ay öncesinden alınması gerekli değildir. 4721 Sayılı Türk Medeni Kanunun (Derneklerle İlgili Hükümler) 77. maddesinde toplantıya çağrının nasıl yapıldığı açıkça izah edilmiştir. Bu arkadaşlarımıza bu maddeleri okumalarını öneririz” dedi.
“TÜM DAVA HAKLARIMIZI
SAKLI TUTUYORUZ”
Başkan Keser açıklamasını şu sözlerle tamamladı;
“Bu süreç içersinde Yönetim Kurulu üyelerimiz telefonla aranıp tehdit edilerek baskı altına alınmak istenilmektedir. Kamuoyunda şahsım ve derneğimiz hakkında yanlış anlamalara sebebiyet verebilecek algı operasyonuna karşı bu açıklamanın yapılması zorunlu olmuştur. Yönetim kurulu üyelerimiz ile şahsım hakkında olan her türlü karalama faaliyetine karşı tüm dava haklarımızı saklı tuttuğumuzu saygı değer basın mensupları huzurunda belirtmek isteriz.”
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

 

 

Karaman ve Koç arasında gerginlik

Toplantıda formaların satıldığı iddiasına cevap veren sporcu velilerinden Efe Koç’un babası Bünyamin Koç, “Zafer Kupası etkinliğinde hediye edilen formalar çocuklarımızın bazılarına küçük, bazılarına büyük gelmiştir. Bizde TÜFAD Afyonkarahisar Şubesi’nden çocuklarımızın bedenlerine uygun forma istedik. Onlar bize forma imkanlarının bulunmadığı söyleyince veliler arasında forma yaptırmak için önce imza sonra 30’ar lira para topladık. Çocuklarımız bu formaları bir kez giyecek ama ömrü boyunca saklayacaklardı. Bizde 11 veli ile bir araya forma yaptırmak istedik. Akabinde kalan forma için 3 çocuk kalmıştı. Başkan Keser kendi cebinden ücretini vererek bu 3 çocuğunda forma yaptırılmasını istedi. Bizde onları da dahil ederek forma yaptırdık” dedi.
Yönetim Kurulu’ndan istifa ettiğini bildirmek için TÜFAD Afyonkarahisar Şubesi’ne gelen İdris Kahraman Koç’tan sonra söze girerek Koç’a hangi sıfatla Dernek binasında bulunduğu sordu. Koç’ta kendisinin sporcu velisi olduğunu ve Keser’e yöneltilen forma iddiasının asılsız olduğunu aktardı. Bir süre önceki iddialarını savunan İdris Kahraman, Sporcusu velisi Bünyamin Koç’a “Yalancı” ifadesini sarf etti. Bünyamin Koç ise “Velilerle forma yaptırılması konusunda biz dernek binasındayken siz de yanımızdaydınız ben yalancı değilim” dedi. Sonrasında ise gerginlik yaşandı ve Dernek binasında bulananların araya girmesiyle olay büyümeden kapatıldı.

 

Kahraman, Yeşilçay, Saltuk ve Şahin istifa etti

 

TÜFAD Yönetim Kurulu Üyesi Turan Saltık ve Ali Şahin geçen hafta istifa dilekçelerini Başkanlığa sunmuştu. Son olarak İdris Kahraman ve İsmail Yeşilçay da dün başkanlığa istifa dilekçelerini sundu

 

Basın açıklaması yapan Başkan Keser’in ardından Yönetim Kurulu Üyesi İdris Kahraman ve İsmail Yeşilçay istifa dilekçelerini verdi. Daha önce Yönetim Kurulu’ndan istifa eden üyeler ise Turan Saltık ve Ali Şahin olmuştu. Kahraman, Yeşilçay, Saltık ve Şahin istifa gerekçelerinde ise; “TÜFAD Afyonkarahisar Şubesi’nin Yönetim Kurulu Üyeliğini yaklaşık 3 senedir yapmaktayım. Dernek olarak Yönetim Kurulu Başkanı’nın hakkında basında ve toplum tarafından konuşulan konuların, Yönetim Kurulu Üyeleri’ne açıklama yapmaması ve sessiz kalması. Bu uygunsuz ve ciddi ithamlar karşısında son derece rahatsız ve huzursuz oldum. Bu yüzden dolayı bugün (dün) itibarı ile Yönetim Kurulu Üyeliği’nden istifa etmiş bulunmaktayım. Bundan böyle Yönetim Kurulu ile hiçbir alakam kalmamıştır. Gerekli işlemlerin yapılmasını tarafınızdan arz ederim” ifadesine yer verdi.