Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Kimsenin adamı olmadık” – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı Şoförler Odası seçimlerinde
“Kimsenin adamı olmadık”

Sandıklı Şoförler Odası seçimlerinde iki aday yarıştı. Mevcut Başkan İbrahim Ocak’ın karşısına Nihat Ünal aday oldu. Seçimlerde Ocak 213 oy alırken, Ünal ise 80 oy aldı.
Divan Başkanlığını Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak’ın yaptığı genel kurulda, önce Başkan adayı Nihat Ünal konuşma yaptı. Göreve geldiklerinde esnaf için yararlı işler yapacaklarını söyleyen Nihat Ünal, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl ile Hocalar Belediye Başkanı Ali Arslan’a teşekkür etti.
Sandıklı Şoförler Odası Başkanı İbrahim Ocak, bugüne kadar esnafın yararına bir çok iş yaptıkların belirterek, “Hiçbir zaman kimsenin adamı olmadık, bundan sonra da olmayacağız. Bugüne kadar hep esnafın yanında olduk, bundan sonra da ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımla yanında olmaya devam edeceğiz. Biz birlik ve beraberlikten yanayız, hep bir hep diri olacağız” dedi.
Konuşmaların ardından ESOB Başkanı Abdülkadir Konak bu kongrenin kaybedeni yok, salondan kazanan ve kaybeden kol kola çıkacak diyerek adayların el ele tutuşarak üyeleri selamlamasını istedi.
İbrahim Ocak Başkanlığındaki Sandıklı Şoförler Odası yönetim kurulunda şu isimler yer aldı;  Ali Demir, Yunus İnci, Şevki Yılmaz, Mehmet Akkaş, Mehmet Turan, Hasret Aslan. Yedek üyeler; Ümit Tosun, Abdi Çevik, Ali Uludağ, Orhan Uslu, Turgay Tekin, Yakup Mercan, Hasan Koçoğlu.
Denetim Kurulu; Halil Çetin, Ali Karaca, Ramazan Duran. Yedek Üyeler; İsmail Kunt, Alpay Alkan, Gökhan Erdoğan.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti